Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί ο Musk απειλεί Apple και Google ότι θα φτιάξει «εναλλακτικό» smart phone - Η αιτία πολέμου και το Twitter

Γιατί ο Musk απειλεί Apple και Google ότι θα φτιάξει «εναλλακτικό» smart phone - Η αιτία πολέμου και το Twitter
Tι απάντησε o Elon Musk σε σχετικό Tweet – Ποια θα είναι η αιτία πολέμου
Σχετικά Άρθρα

Καθώς υπήρξαν φήμες ότι καταστήματα εφαρμογών ενδέχεται να αποβάλλουν το Twitter μετά τη στράτευση του νέου ιδιοκτήτη Elon Musk όσον αφορά την ελευθερία του λόγου – καθώς δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει κανόνες όσον αφορά τον μισαλλόδοξο λόγο και την παραπληροφόρηση - το αφεντικό της Tesla ετοιμάζει αντεπίθεση.
Ο Μusk αποκάλυψε το σχέδιο του την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2022, εάν η Apple ή η Google αποφασίσουν να εκδιώξουν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τα καταστήματά τους: Θα δημιουργήσει το δικό του smartphone.
Και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό;
Ο ίδιος απάντησε στη Ρεπουμλικανικών φρομημάτων σχολιάστρια Liz Wheeler, η οποία έγραψε στο Twitter: «Εάν η Apple και η Google εκδιώξουν το Twitter από τα καταστήματα εφαρμογών τους, ο @elonmusk θα έπρεπε να παράγει το δικό του smartphone.
Η μισή χώρα ευτυχώς θα εγκατέλειπε τα προκατειλημμένα και… κατασκοπευτικάi Phone και Android.
Ο άνθρωπος κατασκευάζει πυραύλους για να Άρη, ένα ανόητο μικρό smartphone θα έπρεπε να είναι εύκολο.... σωστά;».
«Σίγουρα ελπίζω να μην συμβεί αυτό», απάντη ο Musk στην Wheeler, «αλλά, ναι, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα φτιάξω ένα εναλλακτικό smartphone».

H φημολογία

H φημολογία σχετικά με τα καταστήματα εφαρμογών που ενδεχομένως να καταργήσουν το Twitter προέκυψαν όταν το στέλεχος της Apple, Phil Schiller, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter χωρίς λόγο λίγες μέρες μετά την αποκατάσταση του λογαριασμού του πρώην προέδρου Trump στην πλατφόρμα.
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας ένα άρθρο των New York Times, ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας στο Twitter, Yoel Roth, έγραψε ότι το Twitter υπό την ηγεσία του Musk κινδυνεύει να εξαφανισθεί από τα καταστήματα εφαρμογών της Apple και της Google εάν δεν ακολουθήσεί τις οδηγίες σε σχέση με το περιεχόμενο:
«Η μη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Apple και της Google θα ήταν καταστροφική, διακινδυνεύοντας την αποβολή του Twitter από τα καταστήματα εφαρμογών τους και καθιστώντας πιο δύσκολο για δισεκατομμύρια πιθανούς χρήστες να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του Twitter.
Αυτό δίνει στην Apple και την Google τεράστια δύναμη να διαμορφώνουν τις αποφάσεις που παίρνει το Twitter.» είπε ο Roth.
Εξήγησε, «καθώς έφυγα από την εταιρεία, οι κλήσεις από τις ομάδες ελέγχου των εφαρμογών είχαν ήδη ξεκινήσει».
Στιγμιότυπο_οθόνης_2022-11-26_164031.png
Είναι.. ευκολάκι..

Πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου να δεσμεύσει μια ομάδα μηχανικών της Tesla να κατασκευάσει ένα smartphone;
Τοποθετούν ήδη γιγάντιες οθόνες που μοιάζουν με iPad σε όλα τα οχήματα Tesla στο ταμπλό των οχημάτων που συνδέονται με κινητό.
Εάν η Apple ή η Google δεν εκκινήσουν το Twitter από τα καταστήματα εφαρμογών τους, σε κάθε περίπτωση, ο Wheeler έδωσε μια ιδέα στον Musk.
Πόσο καιρό έχουμε ακόμη μέχρι ο Musk να αποκαλύψει το smartphone Tesla και να ζητήσει αντίτιμο  μόλιες100 δολ.;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης