Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Εσείς, θα αγοράζατε προφυλακτικό με την επωνυμία Trump;

Politico: Εσείς, θα αγοράζατε προφυλακτικό με την επωνυμία Trump;
Σε εξέλιξη μια νομική διαμάχη για την χρήση του brand Trump στην Ευρώπη
Σχετικά Άρθρα
Το αν θα μπορέσουν μια μέρα οι Ευρωπαίοι να αγοράσουν προφυλακτικά με την επωνυμία του Trump εξαρτάται από την απόφαση που θα πάρει η Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία καλείται να λύσει τη νομική διαμάχη μεταξύ της νομικής ομάδας του Trump και ενός Γερμανού επιχειρηματία.
Ο Γερμανός επιχειρηματίας Frank Lindner θέλει συγκεκριμένα να προωθήσει μια σειρά από προϊόντα με το brand Trump στην Ευρώπη — που περιλαμβάνει προφυλακτικά, ρούχα, μπύρα και σαμπάνια — και έχει υποβάλει αίτηση στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή υπηρεσία (EUIPO), καθώς το όνομα Trump είναι εμπορικό σήμα.
Ωστόσο, η αμερικανική DTTM Operations LLC - η οποία διαχειρίζεται πολλά εμπορικά σήματα για τον Trump και εκπροσωπείται στην Ευρώπη από τη σουηδική δικηγορική εταιρεία Potter Clarkson - έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας Trump στην Ευρώπη από τον Lindner, σύμφωνα με αλληλογραφία που κατατέθηκε στο EUIPO.
Οι δικηγόροι του Trump υποστηρίζουν ότι υπάρχει «πιθανότητα σύγχυσης από την πλευρά του κοινού», καθώς υπάρχουν ήδη αρκετά ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια που χρησιμοποιούν το όνομα του Trump στην Ευρώπη, όπως το ξενοδοχείο Trump Turnberry στη Σκωτία.
Ωστόσο, ο δικηγόρος του Lindner ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα σύγχυσης μεταξύ των υπηρεσιών γκολφ ή ενός ξενοδοχείου από τη μια πλευρά και προφυλακτικών, αλκοόλ και μη αλκοολούχων ποτών από την άλλη», υποστηρίζει η πλευρά του Γερμανού σε ένα από τα νομικά έγγραφα.
Οι επιλογές των προϊόντων στις οποίες ο Γερμανός Lindner θέλει να δώσει το όνομα Trump είναι πάντως λίγο περίεργες. 
Ο Trump υπήρξε γνωστός λάτρης του ωραίου φύλου και δύο γυναίκες με τις οποίες φέρεται να είχε σχέσεις — το μοντέλο Karen McDougal και η πορνοστάρ Stormy Daniels — είχαν και οι δύο δηλώσει στο CNN ότι δεν του άρεσε να χρησιμοποιεί προφυλακτικά...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης