Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Μακριά ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος – Θα πάρουμε όλη την Ουκρανία, εάν δοθεί εντολή

Kadyrov: Μακριά ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος – Θα πάρουμε όλη την Ουκρανία, εάν δοθεί εντολή
Ουδέτερα πολλά κράτη, δεν συμφωνούν με το ΝΑΤΟ – Η Δύση γεμίζει την Ουκρανία με παροπλισμένο εξοπλισμό λέει ο Kadyrov
Σχετικά Άρθρα
Τη διαφωνία του με πολλούς αναλυτές και ειδικούς ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο εξέφρασε ο ηγέτης των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov, ο οποίος υποστήριξε ότι δεκάδες κράτη δεν συμφωνούν με το ΝΑΤΟ και παραμένουν ουδέτερα όσον αφορά αυτή τη στρατιωτική αντιπαράθεση.
«Χαρακτήρισα μη κατάλληλες τις τοποθετήσεις διαφόρων ειδικών, οι οποίοι προσπαθούν να «επιβάλλουν» το καθεστώς μιας παγκόσμιας σύγκρουσης στη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram ο Kadyrov.

Δεν συμφωνούν όλοι με το ΝΑΤΟ

«Δεν έχει συμφωνήσει όλος ο κόσμος με το ΝΑΤΟ, παρά μόνο μια χούφτα κρατών.
Πολλά μεγάλα κράτη, όπως η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν και δεκάδες άλλα με πληθυσμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων, παραμένουν ουδέτερα.
Συνεπώς είμαστε μακριά από έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο» αναφέρει ο Kadyrov.

Γεμίζουν την Ουκρανία με παροπλισμένο εξοπλισμό

Μάλιστα ο Kadyrov αναφέρθηκε και στα όπλα που προμηθεύει η Δύση την Ουκρανία, εκτιμώντας πως αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν την πορεία του πολέμου.
Όπως είπε, η Δύση και η Ευρώπη γεμίζουν την Ουκρανία με παλιό, παροπλισμένο εξοπλισμό που δεν αποτελεί σημαντική απειλή για το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό.
«Η Ρωσία θα είναι σε θέση να αντισταθεί άνετα στο μπλοκ του ΝΑΤΟ, ακόμα και σε ολόκληρο τον κόσμο» είπε ο Kadyrov.

Εάν δοθεί εντολή, μπορούμε να πάρουμε όλη την Ουκρανία

«Μοιράστηκα με το κοινό τις επιτυχίες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, οι οποίες συνεχίζουν να εκκαθαρίζουν συστηματικά το Donbass από τους σχηματισμούς του ΝΑΤΟ και του Bandera.
Όλα τα καθήκοντα που μας έχει θέσει ο Ανώτατος Διοικητής (σ.σ. ο πρόεδρος Putin) εκτελούνται με επιτυχία.
Εάν μας δοθεί σχετική εντολή, έχουμε τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε ολόκληρη την Ουκρανία» υποστήριξε ο ηγέτης των Τσετσένων.

Δεν αιχμαλωτίστηκε ούτε ένας Τσετσένος διοικητής

Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις των τσετσενικών στρατιωτικών δυνάμεων, ο Kadyrov είπε ότι οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας επιχειρούν ιδιαίτερα ομαλά και αποτελεσματικά.
«Χάρη στις ικανές και καλά συντονισμένες ενέργειές τους, αποκρούουμε επιτυχώς εχθρικές επιθέσεις και υπερασπιζόμαστε πολλές στρατηγικές περιοχές» υποστήριξε ο Kadyrov, επισημαίνοντας ότι ούτε ένας Τσετσένος διοικητής δεν αιχμαλωτίστηκε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία.

www.bankingenws.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης