Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: Δεν πάω στο Davos γιατί είναι βαρετό - «Το Παγκόσμιο Οικoνομικό Φόρουμ θα πρέπει να ελέγχει τον κόσμο;»

Elon Musk: Δεν πάω στο Davos γιατί είναι βαρετό - «Το Παγκόσμιο Οικoνομικό Φόρουμ θα πρέπει να ελέγχει τον κόσμο;»
Και από χθες μέχρι και σήμερα το μεσημέρι έχουν ψηφίσει πάνω από δύο εκατομμύρια χρήστες
Ο δισεκατομμυριούχος της Tesla δεν είναι οπαδός του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και το κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους. Ο Μασκ έχει εξαπολύσει καταιγισμό επικρίσεων κατά της ετήσιας συνάντησης πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών, προφανώς αποφασισμένος να ταρακουνήσει τα πράγματα.
Ο Musk έχει δηλώσει στο Twitter την αποδοκιμασία του για το φόρουμ του Νταβός πολλές φορές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το περασμένο έτος, όταν έγραψε ένα tweet που έγραφε: «Ο λόγος για τον οποίο απέρριψα την πρόσκληση για το Νταβός δεν ήταν επειδή πίστευα ότι εμπλέκονται σε διαβολικές δολοπλοκίες, αλλά επειδή ακουγόταν βαρετό lol».
Ο διοργανωτής της συνόδου κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας, Γιαν Ζοφ, είπε η τελευταία φορά που ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έλαβε πρόσκληση ήταν «όχι φέτος και όχι πρόσφατα - την τελευταία φορά ήταν το 2015». Ο Ζοφ πρόσθεσε ότι «ο Μασκ δεν εγγράφηκε ποτέ σε καμία ετήσια συνάντηση στο Νταβός».

«Το Παγκόσμιο Οικoνομικό Φόρουμ θα πρέπει να ελέγχει τον κόσμο;»

Χθες μάλιστα, ο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε τη δικιά του δημοσκόπηση με μια απλή ερώτηση στο Twitter:
Το Παγκόσμιο Οικoνομικό Φόρουμ θα πρέπει να ελέγχει τον κόσμο: Ναι ή όχι;». Και από χθες μέχρι και σήμερα το μεσημέρι έχουν ψηφίσει πάνω από δύο εκατομμύρια χρήστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης