Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ θέλουν τη στρατηγική μας ήττα και οδηγούν... σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα

Ρωσία: Οι ΗΠΑ θέλουν τη στρατηγική μας ήττα και οδηγούν... σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους έχουν εξαπολύσει εναντίον μας έναν ολομέτωπο υβριδικό πόλεμο λέει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Η αμερικάνικη πολιτική που θέλει τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία οδηγεί τον πλανήτη στην καταστροφή υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov.
Κληθείς να σχολιάσεις τις δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων που χρησιμοποιούν «επικίνδυνη» ρητορική περί χρήσης πυρηνικών όπλων, ο Antonοv τόνισε ότι κανείς πολιτικός ή στρατιωτικός στη Ρωσία δεν έχει μιλήσει έως σήμερα επικίνδυνα ή απερίσκεπτα όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα.
«Το μόνο πράγμα που κάνουμε είναι να προειδοποιούμε συνεχώς την Ουάσιγκτον ότι η πολιτική της που αποσκοπεί στη στρατηγική ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης, οδηγεί ταχέως τον κόσμο σε ένα καταστροφικό σενάριο» υπογράμμισε ο Ρώσος πρέσβης.

Το ΝΑΤΟ χρηματοδοτεί την αναγέννηση της στρατιωτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ

Όπως λέει ο Antonov, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους έχουν εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας στο ρωσικό έδαφος.
«Την ίδια στιγμή, κερδίζουν οικονομικά από τους εταίρους τους στο ΝΑΤΟ, τους οποίους αναγκάζουν να χρηματοδοτήσουν την αναγέννηση του στρατιωτικού βιομηχανικού συγκροτήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η αμυντική βιομηχανία των ΗΠΑ δεν είδε τέτοιου είδους χρήματα ακόμη και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου» επισημαίνει ο Antonov, ο οποίος κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι δεν ακούν καν τη Μόσχα.
«Θα ήθελα να κάνω στο αμερικανικό κοινό μια ερώτηση που έχει καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό: τι άλλο πρέπει να πει ή να κάνει η Ρωσία για να κάνει τα καυτά κεφάλια της αμερικανικής κυβέρνησης να συνέλθουν και να αποτρέψουν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα που ο Λευκός Οίκος δημοσίως θέλει να εμποδίσει;» τονίζει ο Antonov

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης