Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι υπεύθυνοι από το καθεστώς του Κιέβου για επιθέσεις σε νοσοκομεία και αμάχους θα τιμωρηθούν

Ρωσία:  Οι  υπεύθυνοι  από το καθεστώς του Κιέβου για επιθέσεις σε νοσοκομεία και αμάχους  θα τιμωρηθούν
Οι σκόπιμες επιθέσεις σε πολίτες και εργαζόμενους υγειονομικούς «είναι σοβαρά εγκλήματα πολέμου από το καθεστώς του Κιέβου και τους δυτικούς διαχειριστές του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΞ
Οι επιθέσεις στα νοσοκομεία του Donbass και άλλα εγκλήματα πολέμου από τον ουκρανικό στρατό που διαπράχθηκαν υπό την καθοδήγηση της της Δύσης δεν θα μείνουν ατιμώρητες, καθώς οι διοργανωτές και οι δράστες θα τιμωρηθούν, σύμφωνα με δήλωση που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στην ιστοσελίδα του την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 μετά από επίθεση. σε νοσοκομείο στο Novoaidar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, καθώς και επίθεση στη Novaya Kakhovka στην περιοχή Kherson.
Οι σκόπιμες επιθέσεις σε εργαζόμενους πολιτικούς ιατρικούς φορείς "είναι σοβαρά εγκλήματα πολέμου από το καθεστώς του Κιέβου και τους δυτικούς διαχειριστές του", σημείωσε το υπουργείο.
«Όλες αυτές οι εγκληματικές πράξεις που διαπράχθηκαν από τις ένοπλες ομάδες του Κιέβου υπό την καθοδήγηση της Δύσης δεν θα μείνουν ατιμώρητες.
Έχουν καταγραφεί πλήρως.
Οι διοργανωτές και οι δράστες αναπόφευκτα θα τιμωρηθούν», αναφέρει η δήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης