Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν έχουν δυνάμεις οι Ουκρανοί για επίθεση στη Zaporizhia – Μάχες πυροβολικού

Δεν έχουν δυνάμεις οι Ουκρανοί για επίθεση στη Zaporizhia – Μάχες πυροβολικού
Οι εχθροπραξίες στην περιοχή της Zaporizhia έχουν κλιμακωθεί από τα μέσα Ιανουαρίου
Σχετικά Άρθρα
Ο ουκρανικός στρατός δεν διαθέτει πλέον τις απαραίτητες δυνάμεις για να εξαπολύσει μια επίθεση στη Zaporizhia υποστηρίζει ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία».
«Η περιοχή της Zaporizhia είναι στις προτεραιότητες τους.
Καταλαβαίνουν τι δυνατότητες και τι κινδύνους έχουν.
Δυτικοί λένε ότι θα γίνει επίθεση στη Μελιτόπολη και στο Berdyansk, και διοχετεύουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου, αυτοί θα είναι σε θέση να πράξουν κάτι τέτοιο μετά από μια ακόμα επιστράτευση, αφού συγκεντρώσουν τις απαραίτητες δεκάδες χιλιάδες από τους δρόμους και τους ρίξουν στην «κρεατομηχανή» υποστήριξε μιλώντας στο ρωσικό σταθμό Komsomolskaya Pravda o Rogov.
Όπως λέει ο Rogov, οι ρωσικές δυνάμεις τοποθετούνται σε νέες θέσεις στα εδάφη της Zaporizhia, τα οποία απελευθερώθηκαν μετά την εντατικοποίηση των εχθροπραξιών στην περιοχή.

Συγκέντρωση δυνάμεων

«Τώρα υπάρχει μια αμοιβαία «συγκέντρωση» βαρέως πυροβολικού.
Μέρος του πυροβολικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχει μεταφερθεί στη Zaporizhia, από το Izyum, από τα βόρεια της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk και από την περιοχή του Kharkiv» τόνισε ο Rogov.
Υπενθυμίζεται πως οι εχθροπραξίες στη Zaporizhia εντατικοποιήθηκαν από τα μέσα Ιανουαρίου με το ρωσικό στρατό να κερδίζει έδαφος και να καταλαμβάνει οικισμούς και πόλεις που μέχρι πρότινος ήταν υπό τον έλεγχο των Ουκρανών.

Εθελοντές από 40 χώρες

Σύμφωνα με τον Rogov, υπάρχουν εθελοντές από περισσότερες από 40 χώρες που θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας.
Όπως είπε, οι εθελοντές αυτοί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιμελητείας, ζήτημα που σύμφωνα με τον Rogov, πρέπει να αντιμετωπιστεί σε κρατικό επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης