Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίθανος πιτσιρικάς... ηλικίας 3 ετών παρκάρει την Ferrari αξίας 380.000 ευρώ του μπαμπά του (Βίντεο)

Απίθανος πιτσιρικάς... ηλικίας 3 ετών παρκάρει την Ferrari αξίας 380.000 ευρώ του μπαμπά του (Βίντεο)
Πριν καν ο Zayn γίνει δύο ετών, ο μπαμπάς του, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ των πέντε τίτλων παγκόσμιου πρωταθλητή Supersport, άρχισε να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπάσματα με τον ίδιο να οδηγεί μοτοσικλέτα στο δρομάκι του σπιτιού της οικογένειάς του
Σχετικά Άρθρα

Ο Zayn Sofuoglu είναι τόσο μικρός που μόλις και μετά βίας φτάνει τα πεντάλ του supercar, αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερε να το παρκάρει χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά.

Ο νεαρός είναι γιος του Τούρκου οδηγού αγώνων μοτοσικλέτας Kenan Sofuoglu και έτσι ο μικρός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του γύρω από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Πριν καν ο Zayn γίνει δύο ετών, ο μπαμπάς του, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ των πέντε τίτλων παγκόσμιου πρωταθλητή Supersport, άρχισε να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπάσματα με τον ίδιο να οδηγεί μοτοσικλέτα στο δρομάκι του σπιτιού της οικογένειάς τους.
Έκτοτε, ο Zayn, ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, τελειοποίησε τις εντυπωσιακές οδηγικές του ικανότητες και πλέον μπορεί να κάνει επιδέξια ελιγμούς και να παρκάρει διάφορα supercars, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να δει μέσα από το παρμπρίζ.
Λόγω των οδηγικών του ικανοτήτων, ο Zayn έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο followers μόνο στον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του. Στο τελευταίο κλιπ, ο Zayn φαίνεται να χρησιμοποιεί μια κάμερα GoPro συνδεδεμένη με ένα tablet μέσα στη Ferrari SF90 Stradale της οικογένειας για να βγάλει το supercar από το γκαράζ, να κάνει μια βόλτα και στη συνέχεια να το βάλει πίσω στο γκαράζ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης