Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία δεν αλλάζει το στρατιωτικό της δόγμα, μετά την αναστολή συμμετοχής στη New Start

Η Ρωσία δεν αλλάζει το στρατιωτικό της δόγμα, μετά την αναστολή συμμετοχής στη New Start
Η αντίδραση της Δύσης δεν δίνει καμία ελπίδα ότι είναι έτοιμη για συνομιλίες αναφέρει το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία δεν αλλάζει το στρατιωτικό της δόγμα λόγω της απόφασης να αναστείλει τη συμμετοχή της στη συνθήκη New Start που έχει συνάψει με τις ΗΠΑ για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov, τη στιγμή που το Κρεμλίνο διαμηνύει πως η στάση της Δύσης δεν αφήνει καμία ελπίδα για διαπραγματεύσεις.
«Δεν αναμένονται αλλαγές στο στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας.
Εάν η κατάσταση το απαιτήσει, θα γίνει πρόσθετη εκτίμηση και ανάλυση» υπογράμμισε ο Ryabkov, ο οποίος ανέφερε ότι τυχόν επαναφορά της συνθήκης σε ισχύ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις ΗΠΑ.

Καμία ελπίδα

Πάντως, το Κρεμλίνο, αναφερόμενο στις αντιδράσεις της Δύσης, υποστηρίζει πως δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα για διαπραγματεύσεις.
«Βλέπουμε την πρώτη αντίδραση.
Είναι αρκετά ενοποιημένη ανάμεσα στους εκπροσώπους της συλλογικής Δύσης.
Αυτή η αντίδραση δεν μας δίνει κανένα λόγο να ελπίζουμε σε κάποιου είδους ετοιμότητα για διάλογο ή για διαπραγματεύσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος υποστήριξε πως είναι σημαντικό για τη Ρωσία να κάνει τα πάντα για την ασφάλεια της, όσον αφορά τον έλεγχο των όπλων.
Όπως είπε η Ρωσία θα πρέπει να οπλιστεί με αρκετή υπομονή, τουλάχιστον έως ότου «ωριμάσουν οι αντίπαλοι μας για έναν κανονικό διάλογο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης