Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλές Medvedev (Ρωσία): Η Δύση οδηγεί σε πυρηνική Αποκάλυψη - Θέλει να μας διαλύσει

Απειλές Medvedev (Ρωσία): Η Δύση οδηγεί σε πυρηνική Αποκάλυψη - Θέλει να μας διαλύσει
Οι εχθροί μας δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι στόχοι τους θα εξελιχθούν σε απόλυτο φιάσκο λέει ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Μια ακόμα προειδοποίηση ότι η στάση της Δύσης με τη συνεχιζόμενη ροή όπλων στην Ουκρανία αποσκοπεί στη διάλυση της Ρωσίας, γεγονός που θα οδηγήσει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια πυρηνική Αποκάλυψη απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
«H Δύση συνεχίζει να δίνει όπλα στην Ουκρανία και δεν καταλαβαίνει ότι αυτό εμποδίζει την όποια πιθανότητα αναβίωσης των διαπραγματεύσεων.
Οι εχθροί μας κάνουν ακριβώς αυτό, δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι στόχοι τους θα οδηγήσουν οπωσδήποτε σε απόλυτο φιάσκο.
Απώλειες για όλους.
Κατάρρευση.
Αποκάλυψη.
Όπου ξεχνάς για αιώνες την προηγούμενη ζωή σου ωσότου τα ερείπια πάψουν να εκπέμπουν ραδιενέργεια» αναφέρει σε άρθρο του στη ρωσική εφημερίδα Izvestia ο Medvedev.

Η Δύση προκάλεσε την εισβολή

Σύμφωνα με τον Medvedev, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκλήθηκε εξαιτίας της Δύσης.
«Η αντιρωσική προκατάληψη των δυτικών κρατών και η επιθυμία τους να διαλύσουν τη Ρωσία ήταν αυτές που οδήγησαν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία» υποστηρίζει ο Medvedev, αναφέροντας πως αυτή η συμπεριφορά τους που παραπέμπει στην εποχή των Νεάντερνταλ, βασίζεται στην επιθυμία της Δύσης να δημιουργήσει ένα κράτος «Φρανκεστάιν» που θα εκπροσωπείται από την Ουκρανία και που θα είναι έντονα αντιρωσικό.
«Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί» διερωτάται ο Medvedev, ο οποίος επαναλαμβάνει πως ακριβώς αυτή η υστερία της Δύσης και η εμμονή της να διαλύσει τη Ρωσία, έφερε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Το ιστορικό δίδαγμα

«Η ιστορία αποδεικνύει και κάτι άλλο.
Κάθε αυτοκρατορία που κατέρρευσε, έθαψε τον μισό κόσμο ή και περισσότερο κάτω από τα ερείπια της.
Οι δυτικές χώρες δεν το καταλαβαίνουν αυτό και θέλουν να θάψουν τη σημερινή Ρωσία, χωρίς να συνειδητοποιούν τι προβλήματα αυτό θα τους προκαλέσει.
Αλλά αυτό είναι μια αυταπάτη.
Δεν θα συμβεί αυτό με την ΕΣΣΔ» τονίζει ο Medvedev, υποστηρίζοντας πως εάν προκύψει θέμα με την επιβίωση της Ρωσίας, αυτό δεν θα λυθεί στο ουκρανικό μέτωπο, αλλά θα υπάρξει ζήτημα ύπαρξης ολόκληρου του ανθρώπινου πολιτισμού.
«Δεν μας χρειάζεται ένας κόσμος χωρίς τη Ρωσία» αναφέρει ο Medvedev, επισημαίνοντας πάντως πως η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Δεν είμαστε μόνοι

«Και δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την επιθυμία.
Οι δυτικές χώρες με τους δορυφόρους τους αποτελούν μόνο το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από μάς και είμαστε πολύ πιο δυνατοί.
Οι εταίροι μας αποτελούν εγγύηση για τη διατήρηση του μέλλοντος για ολόκληρο τον κόσμο μας» υποστηρίζει ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης