Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Ρωσίας: Οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους πολεμούν κανονικά στην Ουκρανία

Πυρά Ρωσίας: Οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους πολεμούν κανονικά στην Ουκρανία
Η απελευθέρωση της Ουκρανίας από το νεοναζισμό θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός πολυπολικού κόσμου λέει ο Nikolai Patrushev
Σχετικά Άρθρα
Πυρά στις ΗΠΑ ότι συμμετέχουν κανονικά στον πόλεμο της Ουκρανίας εξαπολύει ο Nikolai Patrushev, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος επισημαίνει πως η απελευθέρωση της Ουκρανίας από το νεοναζισμό θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός πολυπολικού κόσμου καθώς και στην ενίσχυση της διεθνούς ασφάλειας.
«Στην επιδίωξη του στόχου τους να νικήσουν τη Ρωσία, οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους συνεχίζουν να προμηθεύουν με όπλα το ουκρανικό καθεστώς, αν και στην πραγματικότητα, συμμετέχουν ήδη στις στρατιωτικές συγκρούσεις.
Εξοπλίζουν και δίνουν πληροφορίες στο καθεστώς του Κιέβου, εκπαιδεύουν νέο – Ναζί και συνδράμουν στο σχεδιασμό στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Την ίδια στιγμή, δεν θεωρούν σημαντικές τις ανθρώπινες απώλειες των Ουκρανών, καθώς δεν είναι πρόβλημα τους.
Άλλωστε οι μάχες δεν γίνονται στο έδαφος τους» υπογράμμισε ο Patrushev σε ομιλία του στο Ulyanovsk, αναφέροντας πως «η απελευθέρωση της Ουκρανίας από το νεοναζισμό θα είναι ένα σημαντικό στάδιο για τη διαμόρφωση ενός πολυπολικού κόσμου, την επιστροφή της σταθερότητας και την ενίσχυση της διεθνούς ασφάλειας».
«Η απόφαση που έλαβε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin να διεξαγάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση και οι ενέργειες που γίνονται αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας της χώρας μας και στην προστασία των εθνικών της συμφερόντων» υπογράμμισε ο Patrushev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης