Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Στην αντεπίθεση τους οι Ουκρανοί μπορεί να χτυπήσουν παντού - Θέλουν νίκες για τη Δύση

Ρωσία: Στην αντεπίθεση τους οι Ουκρανοί μπορεί να χτυπήσουν παντού - Θέλουν νίκες για τη Δύση
Αισιοδοξούν για το Bakhmut οι Ουκρανοί, παρόλο που είναι πλήρως αποκλεισμένοι από τις ρωσικές δυνάμεις
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως οι Ουκρανοί κατά την επικείμενη αντεπίθεση τους, θα θελήσουν να επιφέρουν πλήγματα σε όλη τη γραμμή επαφής του μετώπου από την Kherson και τη Zaporizhia μέχρι το Kupyansk στο Donetsk προκειμένου να δείξουν νίκες στη Δύση, διατύπωσε ο Andrey Marochko, απόστρατος Ρώσος αξιωματικός της λαϊκής πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Moscow – 24, ο Marochko υποστήριξε ότι κατά την αντεπίθεση τους, οι Ουκρανοί θα επιχειρήσουν «χτυπήματα» σε όλη τη γραμμή του μετώπου.
«Πρέπει να περιμένετε χτυπήματα από τους Ουκρανούς στρατιώτες σε όλο το μήκος της γραμμής επαφής.
Από την Kherson και τη Zaporizhia μέχρι το Kupyansk, επειδή στην πραγματικότητα, παντού είναι μια ευκαιρία για τους Ουκρανούς στρατιωτικούς να πραγματοποιήσουν κάποιου είδους σύντομη επίθεση…
Τους είναι απαραίτητο προκειμένου να δείξουν κάποιες νέες νίκες στους Δυτικούς, έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν χρήματα, όπλα και πυρομαχικά» υποστήριξε ο Marochko.

Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχουν εξαντληθεί στο Bakhmut

Εν τω μεταξύ, Ουκρανοί αξιωματούχοι και στρατιώτες υποστηρίζουν πως οι ουκρανικές δυνάμεις θα επωφεληθούν σύντομα από την κόπωση των Ρώσων στρατιωτών στις μάχες στο Bakhmut.
Όπως υποστηρίζουν οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξαντληθεί και μετρούν τεράστιες απώλειες σε υλικό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό, και επισημαίνουν πως σύντομα ο ουκρανικός στρατός θα καταφέρει να πάρει πίσω τα εδάφη του όπως έχει πράξει τους προηγούμενους μήνες σε Κίεβο, Kharkiv και Kupyansk.
Πάντως και παρά την αισιοδοξία που διατυπώνουν οι Ουκρανοί, ο ρωσικός στρατός έχει περικυκλώσει πλήρως και έχει αποκλείσει το Bakhmut, αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία πλέον διέξοδος για τους περίπου 10.000 Ουκρανούς στρατιώτες που την υπερασπίζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης