Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jenna Ellis (νομικός): Η ποινική δίωξη κατά του Trump είναι μία «νομική καταστροφή», που θα έχει εκτεταμένες συνέπειες

Jenna Ellis (νομικός): Η ποινική δίωξη κατά του Trump είναι μία «νομική καταστροφή», που θα έχει εκτεταμένες συνέπειες
«Η υπόθεση εναντίον του Trump είναι μια νομική καταστροφή, ένα όπλο του συστήματος δικαιοσύνης εναντίον ενός πολιτικού αντιπάλου», είπε η Ellis
Σχετικά Άρθρα
Η υπόθεση του εισαγγελέα του Μανχάταν κατά του πρώην προέδρου Donald Trump είναι μια «νομική καταστροφή» που έχει εκτεταμένες νομικές συνέπειες, σύμφωνα με την πρώην δικηγόρο του Jenna Ellis.
«Η υπόθεση εναντίον του Trump είναι μια νομική καταστροφή, ένα όπλο του συστήματος δικαιοσύνης εναντίον ενός πολιτικού αντιπάλου», είπε η Ellis, πρώην δικηγόρος για την εκστρατεία του Trump για το 2020, στους The Epoch Times μετά την ψήφιση κατηγοριών από ένα μεγάλο δικαστήριο στη Νέα Υόρκη.
Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν έχει θέσει υπό έρευνα τον Trump σε σχέση με την υποτιθέμενη καταβολή χρημάτων στην ενήλικη τραγουδίστρια Stormy Daniels κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2016.
Ο Trump, υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία, περιγράφοντας το κατηγορητήριο της 30ης Μαρτίου ως «πολιτική δίωξη και παρέμβαση ενόψει των εκλογών».
Την ίδια άποψη εξέφρασε και η Ellis.
«Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο εισαγγελέας Alvin Bragg απαγγέλλει κατηγορίες είναι επειδή ο Trump είναι υποψήφιος για την προεδρική υποψηφιότητα με τους Ρεπουμπλικάνους το 2024», είπε, σημειώνοντας πως τέτοιες προσπάθειες είναι πιθανό να αποδώσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης