Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ramzan Kadyrov (Τσετσενία): Η Ουκρανική αντεπίθεση θα αποτύχει

Ramzan Kadyrov (Τσετσενία): Η Ουκρανική αντεπίθεση θα αποτύχει
Ο Ramzan Kadyrov πιστεύει ότι η αντεπίθεση των «Ουκρανών σατανιστών» και των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει απέναντι στον ρωσικό στρατό
Ο αρχηγός της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ramzan Kadyrov, πιστεύει ότι η ανακοινωθείσα αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα αποτύχει, οι ρωσικές δυνάμεις θα αποκρούσουν την Ουκρανική αντεπίθεση.
«Για μια επιτυχημένη αντεπίθεση χρειάζονται μεγάλους πόρους, οι απώλειες των επιτιθέμενων είναι αναπόφευκτες», τόνισε ο Ramzan Kadyrov, σημειώνοντας ότι οι θέσεις του ρωσικού στρατού είναι «πλεονεκτικές, και καλά οχυρωμένες».
«Οι τακτικές μάχης έχουν εξελιχθεί, οι τεχνικές και οι ελιγμοί του εχθρού είναι προβλέψιμες».
«Η αμυντική θέση των στρατευμάτων μας θα καταστήσει δυνατή τη χρήση λιγότερων πόρων», δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.
Ο Ramzan Kadyrov πιστεύει ότι η αντεπίθεση των «Ουκρανών σατανιστών» και των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει απέναντι στον ρωσικό στρατό.
«Λοιπόν, σαν ένα κεράσι στην τούρτα - τρόπαια, δείγματα ξένου εξοπλισμού, πλήθη κρατουμένων, που, όπως πάντα, αποδεικνύονται μάγειρες ή ηλεκτρολόγοι στην κάμερα», τόνισε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «παντού υπάρχουν μόνο συν».
«Επομένως, εάν το ΝΑΤΟ και οι Ουκρανοί θέλουν να αντεπιτεθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, τους ζητώ ειλικρινά να χρησιμοποιήσουν περισσότερα δείγματα ολοκαίνουργιων όπλων για να αναπληρώσουν τις συλλογές μας», κατέληξε ο Ramzan Kadyrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης