Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rogov (Ρωσία): Κλιμάκωση στην Zaporizhia, ειδικά κοντά στις πόλεις Pologi, Orekhova και Tokmak

Rogov (Ρωσία): Κλιμάκωση στην Zaporizhia, ειδικά κοντά στις πόλεις Pologi, Orekhova και Tokmak
«Εάν σχεδιάζουν επίθεση, θα συμβεί πολύ άμεσα»,  ανέφερε o Vladimir Rogov
Σχετικά Άρθρα
Οι επιθεωρήσεις μονάδων του ουκρανικού στρατού στην κατεύθυνση της Zaporizhia ή Zaporozhye μπορεί να υποδεικνύουν ότι η Ουκρανία προετοιμάζεται για ενεργές πολεμικές επιχειρήσεις κοντά στις πόλεις Pologi και Tokmak την ερχόμενη εβδομάδα, δήλωσε o Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία» (We Are Together With Russia).
«Η κατάσταση στην κατεύθυνση του Zaporozhye, ειδικά κοντά στις πόλεις Pologi, Orekhova και Tokmak, μπορεί να είναι αρκετά τεταμένη την ερχόμενη εβδομάδα», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον Rogov, η αυξημένη δραστηριότητα από μονάδες του ουκρανικού στρατού δείχνει ότι ετοιμάζονται για πολεμικές επιχειρήσεις.
«Οι έλεγχοι για τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των διαφόρων ταξιαρχιών του ουκρανικού στρατού συνεχίζονται σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο.
Η εστίαση είναι στην ποιότητα των επικοινωνιών και την αποτελεσματικότητα της αλληλεπίδρασης.
Τώρα, επιθεωρητές από το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο και δυτικοί ειδικοί έχουν φτάσει στο Ουκρανικές μονάδες στο Zaporozhye.
Εάν σχεδιάζουν επίθεση, θα συμβεί πολύ άμεσα», όπως ανέφερε.
Στις 27 Μαρτίου, ο Rogov είχε αναφέρει ότι τα ουκρανικά στρατεύματα είχαν συγκεντρώσει έως και 75.000 στρατιώτες στην περιοχή Zaporozhye μετά από μια ανεπιτυχή επιθετική απόπειρα στις 23 Μαρτίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 400 Ουκρανούς στρατιώτες.

www.bnkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης