Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκοτώθηκε στενός συνεργάτης του Zelensky σε μάχες με τους Ρώσους στην Kremmina

Σκοτώθηκε στενός συνεργάτης του Zelensky σε μάχες με τους Ρώσους  στην Kremmina
Πρόκειται για τον Alexander Bondarenko, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Zelensky
Σχετικά Άρθρα
Στενός συνεργάτης του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky σκοτώθηκε σε μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.
Πρόκειται για τον Alexander Bondarenko, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Zelensky, όπως έκαναν γνωστό πολεμικοί ανταποκριτές του ρωσικού καναλιού Spring Telegram, σύμφωνα με την Pravda.
Ο Bondarenko, σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στον οικισμό Kremmina (σ.σ. στα ρωσικά Kremennaya).
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο διοικητής μιας επίλεκτης μονάδας του ουκρανικού στρατού, Alexander Chernigov, σκοτώθηκε στο Bakhmut.
Ο Chernigov διοικούσε την ομάδα του 73ου Κέντρου Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού.

Στο στόχαστρο ανώτατοι αξιωματικοί της Ουκρανίας

Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει μαζικά χτυπήματα σε στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ουκρανίας.
Πρόσφατα, οι ρωσικές επιδρομές στόχευσαν κυρίως τις ελεγχόμενες από την Ουκρανία ανατολικές και νότιες περιοχές, αλλά στις 28 Απριλίου, ρωσικοί πύραυλοι και drones εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από την κεντρική Ουκρανία.
Παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει απαγορεύσει στους Ουκρανούς να κινηματογραφούν και να δημοσιεύουν τις συνέπειες των ρωσικών επιδρομών στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο συνεχίζουν να δείχνουν τις καταστροφές που σημειώθηκαν.
Στις 27 Απριλίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης μια επιτυχημένη μαζική επίθεση με όπλα ακριβείας στις εφεδρείες της Ουκρανίας.
Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι ρωσικοί πύραυλοι σκότωσαν περίπου 20 ανώτερους Ουκρανούς και ξένους αξιωματικούς που πραγματοποιούσαν συνάντηση στο κτίριο του ναυαρχείου στο Mykolaiv.
Eξάλλου οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν ένα σημαντικό ουκρανικό οχυρό κοντά στην Belogorovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk (LPR) και ο εχθρός έχασε περισσότερους από 30 στρατιώτες, δήλωσε η διοίκηση της ομάδας μάχης του Νότου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης