Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η περιφέρεια του Belgorod διαψεύδει την επιβολή στρατιωτικού νόμου

Ρωσία: Η περιφέρεια του Belgorod διαψεύδει την επιβολή στρατιωτικού νόμου
Οι αρχές της ρωσικής περιφέρειας Belgorod διέψευσαν πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη επιβολή στρατιωτικού νόμου
Σχετικά Άρθρα
Οι αρχές της ρωσικής περιφέρειας Belgorod διέψευσαν πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τη Δευτέρα σχετικά με την υποτιθέμενη επιβολή στρατιωτικού νόμου σε ορισμένες παραμεθόριες περιοχές και προετοιμασίες για γενική επιστράτευση.
Τα παραπάνω αναφέρθηκαν στο κανάλι Telegram του επιχειρησιακού στρατηγείου της περιοχής, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ειδήσεων TASS.
"Οι πληροφορίες σχετικά με την εισβολή ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του Belgorod, την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου, τη γενική επιστράτευση και την εκκένωση της περιοχής είναι ψεύτικες", ανέφερε η αναφορά.
Νωρίτερα, ένα βίντεο που δείχνει το σήμα του χακαρισμένου ραδιοφωνικού σταθμού εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.
Το ηχητικό μήνυμα διευκρινίζει ότι ουκρανικά στρατεύματα έχουν εισβάλει στις περιοχές Kursk, Belgorod and Bryansk ότι στις περιοχές έχει εισαχθεί στρατιωτικός νόμος και ότι σχεδιάζεται γενική επιστράτευση.
"Ο σκοπός του μηνύματος είναι να σπείρει τον πανικό στους ειρηνικούς κατοίκους του Belgorod.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Και να εμπιστεύεστε μόνο αξιόπιστες πηγές. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όλες οι επιχειρησιακές πληροφορίες θα αναρτηθούν αμέσως στους λογαριασμούς του επιχειρησιακού προσωπικού και σε άλλες επίσημες πηγές", πρόσθεσε το επιχειρησιακό προσωπικό,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης