Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ρωσία ουσιαστικά κατέστρεψε την ουκρανική αεράμυνα

McGregor (συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ρωσία ουσιαστικά κατέστρεψε την ουκρανική αεράμυνα
Σύμφωνα με τον McGregor, η Ουκρανία δεν έχει σχεδόν κανένα σύστημα αεράμυνας αφότου καταστράφηκαν από ακριβή χτυπήματα του ρωσικού στρατού
Ο ρωσικός στρατός ουσιαστικά άφησε την Ουκρανία χωρίς καμία αεράμυνα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης McGregor.
«Τα συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας ουσιαστικά καταστράφηκαν», σημείωσε ο αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον McGregor, η Ουκρανία δεν έχει σχεδόν κανένα σύστημα αεράμυνας αφότου καταστράφηκαν από ακριβή χτυπήματα του ρωσικού στρατού.
Τα υπόλοιπα συστήματα μπορούν να προστατεύσουν μόνο τις μικρές περιοχές στις οποίες βρίσκονται και είναι πιθανό να καταστραφούν επίσης, επιτρέποντας στη Ρωσία να χρησιμοποιήσει περισσότερη αεροπορική δύναμη εναντίον των Ουκρανικών στρατευμάτων τόνισε ο McGregor.
Ο Putin κάνει τα πάντα προσεκτικά από αυτή την άποψη, όπως και οι στρατηγοί του.
Προσπαθούν να στερήσουν από την Ουκρανία ότι τους έχει απομείνει και να μετατρέψουν σε εφιάλτη κάθε προσπάθεια υποστήριξης των ουκρανικών δυνάμεων ανατολικά του Δνείπερου.
Νωρίτερα, ένας πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός θα αναλάβει τον έλεγχο όλης της ανατολικής πλευράς Ουκρανίας από τον ποταμό Δνείπερο μετά την ήττα των προωθούμενων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης