Διεθνή

Μήνυμα Putin: Πολυπολική η παγκόσμια τάξη - Τα κράτη αγωνίζονται για πολιτική, οικονομική ανεξαρτησία

Μήνυμα Putin: Πολυπολική η παγκόσμια τάξη - Τα κράτη αγωνίζονται για πολιτική, οικονομική ανεξαρτησία
Ο Putin ευχαριστεί τους Ρώσους επιχειρηματίες για τις προσπάθειές τους να ξεπεράσουν τις συνέπειες των κυρώσεων που επέβαλε στη Ρωσία η Δύση
Σχετικά Άρθρα
Τα περισσότερα κράτη αγωνίζονται πλέον για την πολιτική και οικονομική τους ανεξαρτησία καθώς η παγκόσμια τάξη πραγμάτων γίνεται πολυπολική αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες, στους οργανωτές και στους επισκέπτες του 26ου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου του 2023.
Στην τοποθέτηση του – όπως αναφέρει κείμενο της ρωσικής προεδρίας - ο Putin υπογράμμισε πως η ατζέντα του φόρουμ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σχετικών και σημαντικών θεμάτων.
«Επιστήμονες, επιχειρηματίες, πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα θα συζητήσουν τις βασικές τάσεις και προοπτικές που σχετίζονται με τη ρωσική και παγκόσμια οικονομία.
Θα εξετάσουν τις βαθιές τεκτονικές αλλαγές που κερδίζουν δυναμική σήμερα.
Αυτές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον συνεχιζόμενο σχηματισμό ενός πολυπολικού κόσμο και τις προσπάθειες των περισσότερων χωρών να διασφαλίσουν την πολιτική και οικονομική τους ανεξαρτησία» υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ξεπεράσαμε τις κυρώσεις της Δύσης

Στον χαιρετισμό του ο Putin ευχαρίστησε τους Ρώσους επιχειρηματίες για τις προσπάθειές τους να ξεπεράσουν τις συνέπειες των κυρώσεων που επέβαλε στη Ρωσία η Δύση.
«Η ρωσική επιχειρηματική κοινότητα συνεχίζει να είναι ενεργή στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα.
Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους εργάζονται σε εταιρείες και οργανισμούς, είτε βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις είτε είναι μέλη της ομάδας, για ότι έκαναν πολλά για να ξεπεράσουν τις σοβαρές συνέπειες των παράνομων κυρώσεων» υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης