Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Καμία επίπτωση στο μέτωπο από την αποχώρηση της Wagner - Δεν θα υπάρξει νέα επιστράτευση

Ρωσία: Καμία επίπτωση στο μέτωπο από την αποχώρηση της Wagner - Δεν θα υπάρξει νέα επιστράτευση
Ο ρωσικός στρατός έχει αποκρούσει κάθε αντεπίθεση των Ουκρανών λέει Ρώσος βουλευτής
Καμία επίπτωση δεν είχε η αποχώρηση των μαχητών της Wagner από την πρώτη γραμμή του μετώπου για το ρωσικό στρατό, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει κάθε αντεπίθεση των ουκρανικών δυνάμεων.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Ρώσος βουλευτής Andrey Kartapolov υποστήριξε ότι η αποχώρηση των μαχητών της Wagner από τη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία δεν ενέχει κινδύνους για το αξιόμαχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, οι οποίες – όπως υποστηρίζει – διαθέτουν επαρκή μέσα για να αντικαταστήσουν τις δυνάμεις της Wagner.
«Κατά τη διάρκεια της απόπειρας εξέγερσης, δεν υπήρχε ούτε ένας μαχητής της Wagner στην πρώτη γραμμή, καθώς ήταν όλοι σε στρατόπεδα.
Η απόκρουση της ουκρανικής αντεπίθεσης έγινε επί της ουσίας χωρίς τη συμμετοχή τους» υπογράμμισε ο Kartapolov, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μια νέα επιστράτευση.

Όχι σε επιστράτευση

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin έχει πει, σαφώς, με συνεκτικό και συγκεκριμένο τρόπο, πως δεν θα υπάρξει νέα επιστράτευση.
Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη επιστράτευσης σήμερα και στο εγγύς μέλλον» υποστήριξε ο Kartapolov, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει διόλου απειλή μείωσης του αξιόμαχου» της Ρωσίας μεσοπρόθεσμα ως βραχυπρόθεσμα και η Μόσχα διαθέτει το απαραίτητο στρατιωτικό προσωπικό για να αντικαταστήσει τους μισθοφόρους της Wagner.

www.bankingnews.gr






Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης