Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οδυνηρές απώλειες των Ουκρανών στο Bakhmut – Οι Ρώσοι απέκρουσαν τις επιθέσεις και κρατούν τις θέσεις τους

Οδυνηρές απώλειες των Ουκρανών στο Bakhmut – Οι Ρώσοι απέκρουσαν τις επιθέσεις και κρατούν τις θέσεις τους
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις αιματηρές προσπάθειες να διασπάσουν τη ρωσική άμυνα τόσο στα δυτικά όσο και στα νότια πλευρά
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρές μάχες βρίσκονται σε εξέλιξη κοντά στην πόλη Artemovsk (πρώην Bakhmut).
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις αιματηρές προσπάθειες να διασπάσουν τη ρωσική άμυνα τόσο στα δυτικά όσο και στα νότια πλευρά.
Με τη σειρά τους, Ρώσοι στρατιωτικοί αντιστέκονται λυσσαλέα, κρατούν τις θέσεις τους και αντεπιτίθενται προκαλώντας περισσότερες ζημιές στις ουκρανικές μονάδες.
Σφοδρές μάχες συνεχίζονται δυτικά της Klescheevka, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες να πάρουν τον έλεγχο ενός σημαντικού οχυρού σε έναν λόφο κοντά στο χωριό.
Οι στρατηγικά σημαντικές στρατιωτικές θέσεις, που ανοίγουν τον δρόμο για τον έλεγχο των πυρών του χωριού, καταλήφθηκαν πολλές φορές από τις δύο εμπόλεμες πλευρές.
Μέχρι το βράδυ της 19ης Ιουλίου, αναφορές από το μέτωπο υποστήριζαν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απωθήθηκαν ξανά από την περιοχή και οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του οχυρού.
Και οι δύο πλευρές υφίστανται μεγάλες απώλειες, αλλά οι εκείνες της Ουκρανίας είναι κατά πολύ μεγαλύτερες.
Την ίδια ώρα, η κατάσταση παραμένει τεταμένη στη δυτική πλευρά της ρωσικής δύναμης στο Artemovsk.
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του χωριού Dubovo-Vasilyevka αλλά αποτυγχάνουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης