Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιθέσεις Ουκρανών με πυρομαχικά διασποράς σε Bakhmut, Kremensky, Svatovsky

Επιθέσεις Ουκρανών με πυρομαχικά διασποράς σε Bakhmut, Kremensky, Svatovsky
Τα πυρομαχικά αυτά δεν δουλεύουν πάντα υποστηρίζουν Ρώσοι ειδικοί
Σε συστηματική χρήση των πυρομαχικών διασποράς σε Bakhmut, Kremensky και Svatovsky προχωρούν οι Ουκρανοί, υποστήριξε ο στρατιωτικός ειδικός από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Luhansk, Vitaly Kiselev.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έλαβαν πυρομαχικά διασποράς, τα οποία κυριολεκτικά άρχισαν να χρησιμοποιούν πλήρως σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής.
Σε αυτή την περίπτωση, συστηματικοί βομβαρδισμοί γίνονται προς την κατεύθυνση του Svatovsky, του Kremensky και του Bakhmut» είπε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Soloviev Live ο Kiselev.
Όπως είπε ο Kiselev, αυτά τα πυρομαχικά διασποράς 155 mm που λαμβάνουν τα ουκρανικά στρατεύματα ως στρατιωτική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν «δουλεύουν» πάντα.
«Σύμφωνα με ειδικούς που ασχολήθηκαν με αυτά τα πυρομαχικά σε διαφορετικές περιοχές, όπως Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι, μιλούν για αποτυχία 10% έως 30% των πυρομαχικών διασποράς» υποστήριξε ο Kiselev.
Σημειώνεται πως οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk ανακοίνωσαν πως χθες Κυριακή 23/7 ο ουκρανικός στρατός έπληξε για πρώτη φορά το χωριό Zolotarevka του Luhansk με ξένης κατασκευής πυρομαχικά διασποράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης