Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γερμανία στέκεται δίπλα στην Ουκρανία – Lindner (Γερμανός ΥΠΟΙΚ): Δεν πρέπει να χάσουν οι Ουκρανοί

Η Γερμανία στέκεται δίπλα στην Ουκρανία – Lindner (Γερμανός ΥΠΟΙΚ): Δεν πρέπει να χάσουν οι Ουκρανοί
Δεν θα μιλήσουμε μόνο για το τώρα, θα κοιτάξουμε επίσης στο μέλλον υποστήριξε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ
Σχετικά Άρθρα
Η Γερμανία στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας υποστήριξε ο Christian Lindner, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, ο οποίος από νωρίς σήμερα Δευτέρα 14/8 πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στο Κίεβο από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Ο Lindner υποστήριξε ότι θα έχει πολύ συγκεκριμένες συνομιλίες με τους Ουκρανούς αξιωματούχους αναφέροντας πως το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών μπορεί να στηρίξει την Ουκρανία τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.
Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, η Γερμανία έχει συνδράμει με πάνω από 22 δισεκατομμύρια ευρώ την Ουκρανία σε ανθρωπιστική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, είπε ο Lindner, τονίζοντας ότι «η Ουκρανία δεν πρέπει να χάσει αυτόν τον πόλεμο».
«Οι συνομιλίες στο Κίεβο δεν θα αφορούν μόνο την τρέχουσα κατάσταση.
Θα κοιτάξουμε επίσης στο μέλλον» τόνισε ο Lindner, αναφέροντας πως οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν σε διάφορους τομείς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων ξένων επενδύσεων και των τελωνειακών θεμάτων.
Η επίσκεψη του Lindner στο Κίεβο έρχεται σε μια χρονική στιγμή που το Κίεβο πιέζει το Βερολίνο έτσι ώστε να συναινέσει στην αποστολή των πυραύλων Taurus, οι οποίοι – κατά τους Ουκρανούς – είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για την ουκρανική αντεπίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης