Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military Watch Magazine (Αμερικανικό περιοδικό): Τα τεθωρακισμένα της Δύσης καίγονται αμέσως από τους Ρώσους

Military Watch Magazine (Αμερικανικό περιοδικό): Τα τεθωρακισμένα της Δύσης καίγονται αμέσως από τους Ρώσους
Σύμφωνα με το Military Watch Magazine, h αποτελεσματικότητa των αρμάων στην πράξη έχει αποδειχθεί μεγάλο ερωτηματικό
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τόσα πολλά δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη άρχισαν να σκέφτονται την αποτελεσματικότητά τους, σύμφωνα με το Military Watch Magazine.
Τα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία καταστρέφονται με τέτοιο ρυθμό που πρέπει να σκεφτεί κανείς εάν αξίζει να προμηθεύονται τέτοια τεθωρακισμένα.
Η αποτελεσματικότητά τους στην πράξη έχει αποδειχθεί μεγάλο ερωτηματικό.
Όπως σημειώνουν οι συντάκτες του Military Watch Magazine, ο ρωσικός στρατός καίει με επιτυχία τα δυτικά τανκς ακόμη και με τα πιο φθηνά ρωσικά αντιαρματικά τύπου Kornet.

Σύμφωνα με το Military Watch Magazine, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν από καιρό επιφυλακτικές σχετικά με την αποστολή M1A1 Abrams στην Ουκρανία επειδή φοβούνταν τεράστιες απώλειες αυτών των οχημάτων σε μάχες, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήγμα στην εικόνα του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη χάσει μερικά από τα γερμανικά και βρετανικά άρματα μάχης Leopard 2A6 και Challenger 2, αν και, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πιο επιβιώσιμα στη μάχη από τα αντίστοιχα των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην «αντεπίθεση» οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 66.000 ανθρώπους και 7,6 χιλιάδες όπλα, συμπεριλαμβανομένων γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard, γαλλικών AMX και αμερικανικών οχημάτων πεζικού Bradley αλλά και βρετανικά άρματα μάχης Challenger 2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης