Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Putin για δίκη Trump: Οι διώξεις που του ασκούνται έχουν καθαρά πολιτικά κίνητρα - Έχουν εσωτερικά θέματα οι ΗΠΑ

Παρέμβαση Putin για δίκη Trump: Οι διώξεις που του ασκούνται έχουν καθαρά πολιτικά κίνητρα - Έχουν εσωτερικά θέματα οι ΗΠΑ
Σε «εσωτερικά προβλήματα των ΗΠΑ» αποδίδει ο Vladimir Putin τις διώξεις κατά του πρώην προέδρου Trump
Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin πήρε θέση για τις δικαστικές περιπέτειες του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, βλέποντας ... πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις διώξεις που του ασκούνται.
Ειδικότερα, σε δήλωσή του από το Vladivostok, ο Putin χαρακτήρισε τις νομικές υποθέσεις εναντίον του Donald Trump ως «δίωξη με πολιτικά κίνητρα».
Σημειώνεται πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αντιμετωπίζει δεκάδες ποινικές διώξεις και θα δικαστεί πολλές φορές μέσα στους επόμενους 18 μήνες.
«Ό,τι συμβαίνει με την περίπτωση Trump είναι δίωξη με πολιτικά κίνητρα του πολιτικού αντιπάλου, αυτό είναι. Και γίνεται μπροστά στα μάτια του αμερικανικού κοινού και όλου του κόσμου. Απλώς έχουν αποκαλύψει τα εσωτερικά τους προβλήματα", είπε παραχωρώντας δηλώσεις σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του οικονομικού forum του Vladivostok.
Με τον Ρώσο Πρόεδρο να συμπληρώνει: «Με αυτή την έννοια, αν προσπαθούν να μας πολεμήσουν με κάποιο τρόπο, είναι καλό, γιατί δείχνει ποιος μας πολεμά. Δείχνει, όπως έλεγαν στη σοβιετική εποχή, "το κτηνώδες πρόσωπο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, κτηνώδες χαμόγελο"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης