Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fox news: Οι ΗΠΑ έχουν χορηγήσει στην Ουκρανία 110,97 δισεκ. δολάρια για βοήθεια

Fox news: Οι ΗΠΑ έχουν χορηγήσει στην Ουκρανία 110,97 δισεκ. δολάρια για βοήθεια
Έγγραφο του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου δίνει πληροφορίες σχετικά με το συνολικό ποσό της στρατιωτικής, οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας των ΗΠΑ που έχει δοθεί στην κυβέρνηση της Ουκρανίας
Ο συνολικός αριθμός των αμερικανικών κονδυλίων που κατευθύνονται για βοήθεια στην Ουκρανία ανέρχεται σε 110,97 δισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Fox News επικαλούμενο έγγραφο του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου.
Το έγγραφο ετοιμάστηκε ως απάντηση σε αίτημα μιας ομάδας Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών, που υποβλήθηκε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.
Περιέχει πληροφορίες σχετικά με το συνολικό ποσό της στρατιωτικής, οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας των ΗΠΑ που έχει δοθεί στην κυβέρνηση της Ουκρανίας.
Το έγγραφο αναφέρει ότι από το σύνολο των 110,97 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περίπου 101,19 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη εκτελεστεί από το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού.
Το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνει το νέο αίτημα για περισσότερη βοήθεια προς την κυβέρνηση του Κιέβου, που υπέβαλε η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Biden.
Προβλέπει οικονομική βοήθεια 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικούς σκοπούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης