Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dandykin (Στρατιωτικός αναλυτής): Με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ η ουκρανική επίθεση στη Σεβαστούπολη

Dandykin (Στρατιωτικός αναλυτής): Με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ η ουκρανική επίθεση στη Σεβαστούπολη
Ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε σε ένα ιστορικό κτίριο του αρχηγείου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη με έναν Ρώσο στρατιωτικό να αγνοείται
Σχετικά Άρθρα
Το αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην πόλη - λιμάνι της Κριμαίας, Σεβαστούπολη, δέχτηκε ουκρανική πυραυλική επίθεση την Παρασκευή (22/9/2023).
Ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε σε ένα ιστορικό κτίριο του αρχηγείου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη με έναν Ρώσο στρατιωτικό να αγνοείται, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης του καθεστώτος του Κιέβου στη Σεβαστούπολη, πέντε εχθρικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν από τη ρωσική αεράμυνα.
«Οι Ουκρανοί επιτίθενται κυρίως με Storm Shadows, που είναι βρετανικής κατασκευής αλλά και τους γαλλικούς SCALP», δήλωσε στο Sputnik ο στρατιωτικός αναλυτής Vasily Dandykin.
«Οι Αμερικανοί δεν έχουν παραδώσει ακόμη τους βαλλιστικούς πυραύλους τους με εμβέλεια βολής 300 χιλιομέτρων.
Αυτοί οι πύραυλοι Storm Shadow είναι αρκετά ύπουλοι, χτύπησαν τη γέφυρα Chongarsky δύο φορές, έπληξαν το εργοστάσιό μας στη Σεβαστούπολη.
Επτά καταρρίφθηκαν, τρεις βρήκαν τον στόχο τους», σημείωσε.

Με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ

«Αυτές οι επιθέσεις ενορχηστρώνονται με τη βοήθεια των δυτικών υποστηρικτών του Κιέβου.
Παρέχουν στο Κίεβο δεδομένα πληροφοριών - στρατηγικά επιφανειακά drones των ΗΠΑ ίπτανται συνεχώς εκεί - παρέχουν δεδομένα από στρατηγική αεροπορία, η οποία βρίσκεται στα ουδέτερα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας, παρέχουν επίσης, κατά συνέπεια, διαστημική αναγνώριση, ειδικά από δορυφόρους που βρίσκονται σε χαμηλή τροχιά», τόνισε ο στρατιωτικός ειδικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης