Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pashinyan (Αρμενία): Δεν θα μείνει κανείς Αρμένιος στο Nagorno-Karabakh

Pashinyan (Αρμενία): Δεν θα μείνει κανείς Αρμένιος στο Nagorno-Karabakh
Εκτιμάται ότι ήδη πάνω από 66.000 Αρμένιοι έχουν φύγει από το Nagorno-Karabakh
Σχετικά Άρθρα
Στην εκτίμηση ότι εντός των επόμενων ημερών, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν Αρμένιοι στην περιοχή του Nagorno-Karabakh προχώρησε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Nikol Pashinyan, ο οποίος υποστήριξε ότι η έξοδος των Αρμενίων συνεχίζεται.
«Η έξοδος των Αρμενίων από το Nagorno-Karabakh συνεχίζεται.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες δεν θα μείνουν Αρμένιοι στο Nagorno-Karabakh» είπε μιλώντας σε κυβερνητική συνεδρίαση ο Pashinyan, επισημαίνοντας ότι είχε προειδοποιήσει τη διεθνή κοινότητα για την απειλή «εθνικών εκκαθαρίσεων».
«Οι δηλώσεις εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας που καταδικάζουν την εθνοκάθαρση είναι σημαντικές, αλλά αν αυτό δεν ακολουθηθεί από συγκεκριμένες ενέργειες, αυτές οι δηλώσεις αποτελούν μόνο στατιστικά στοιχεία για την ιστορία» επισήμανε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, κάποιες χώρες προσπαθούν να απομακρυνθούν από αυτό το έγκλημα.
Εκτιμάται ότι ήδη πάνω από 66.000 Αρμένιοι έχουν φύγει από το Nagorno-Karabakh, τη στιγμή που οι Αζέροι διαβεβαιώνουν πως οι Αρμένιοι του Karabakh θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους πολίτες του Αζερμπαϊτζάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης