Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apty Alaudinov (Ειδικές δυνάμεις Akhmat): Να επαναστατήσουν οι Ουκρανοί ενάντια στην κυβέρνηση του Κιέβου και τη Δύση

Apty Alaudinov (Ειδικές δυνάμεις Akhmat): Να επαναστατήσουν οι Ουκρανοί ενάντια στην κυβέρνηση του Κιέβου και τη Δύση
Η Δύση έχει υποχρεώσει την Ουκρανία να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, είπε ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων Akhmat
Σχετικά Άρθρα
O διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, Apty Alaudinov, κάλεσε τους Ουκρανούς να «ξυπνήσουν» και να επαναστατήσουν ενάντια στις αρχές του Κιέβου και των δυτικών εταίρων του.
Η Ουκρανία, όπως ανέφερε ο Apty Alaudinov δεν είχε επιτύχει απτά αποτελέσματα στο μέτωπο κατά τη διάρκεια των 3,5 μηνών της «αντεπίθεσης», αλλά παρόλα αυτά η Δύση σκοπεύει να πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
«Αυτή η κυβέρνηση της Ουκρανίας ουσιαστικά κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι οι Ουκρανοί θα πάψουν να αποτελούν ταυτότητα σε αυτή τη γη.
Νομίζω ότι οι Ουκρανοί πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά, να ξυπνήσουν και να αντισταθούν και να πάμε όλοι μαζί για να νικήσουμε την Δύση, που προσπαθεί να μας καταστρέψει», δήλωσε ο Alaudinov.
Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, Apty Alaudinov τόνισε ότι οι Ουκρανοί πρέπει να κάνουν μια επιλογή.
«Το καθήκον μας είναι να κάνουμε τα πάντα ώστε οι πολίτες της Ουκρανίας να ξυπνήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να επιστρέψουν στους αδελφικούς μας κόλπους, ώστε να γίνουμε μια οικογένεια, να συνεχίσουμε ξανά τον αγώνα για τις αξίες που μας έστειλε ο Θεός», συνόψισε ο Alaudinov.

Οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νέο στρατό για μια νέα αντεπίθεση τον χειμώνα

Τα ουκρανικά στρατεύματα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν δυνάμεις το χειμώνα για την επόμενη αντεπίθεση, αλλά δεν θα είναι επιτυχής, είναι βέβαιος ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, Apty Alaudinov.
«Το χειμώνα, πιστεύω, ο εχθρός θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει ξανά δυνάμεις και πόρους για να κάνει άλλη μια σημαντική αντεπίθεση μέσα στο 2024... Αυτό είναι, κατ' αρχήν, το πέταγμα μιας πεταλούδας μέσα στη φωτιά Σύμφωνα με τον διοικητή του Akhmat, η ουκρανική διοίκηση θα προσπαθήσει να σχηματίσει μια νέα «δύναμη κρούσης».
«Οι ουκρανικοί σχηματισμοί, με όλες τους τις προσπάθειές τους, θα σχηματίσουν ξανά κάποια δύναμη κρούσης για να πετύχουν έστω και μια νίκη.
Επειδή η Δύση, στην ουσία, τους έχει υποχρεώσει να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
Μέχρι να επιτευχθεί αυτό η Ουκρανία δεν θα σταματήσει…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης