Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρικτός θάνατος για ζευγάρι - Η στιγμή που Ferrari συγκρούεται με Lamborghini και καίγεται

Φρικτός θάνατος για ζευγάρι - Η στιγμή που Ferrari συγκρούεται με Lamborghini και καίγεται
Η Ferrari τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο Markus και η Melissa Krautli, από τη Ζυρίχη της Ελβετίας, να βρουν τραγικό θάνατο

Σοκάρει το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο ένα ζευγάρι σημειώθηκε στη Σαρδηνία, στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν η Ferrari που οδηγούσαν έπεσε πάνω στη Lamborghini της σταρ του Bollywood Gayatri Joshi, καθώς και σε ένα τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια προσπέρασης.
Η Ferrari τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο Markus και η Melissa Krautli, από τη Ζυρίχη της Ελβετίας, να βρουν τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τη Sun, το δυστύχημα σημειώθηκε καθώς προσπάθησαν να προσπεράσουν το τροχόσπιτο ταυτόχρονα με τη Lamborghini σε έναν επαρχιακό δρόμο στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Τα τρία οχήματα συγκρούστηκαν, αναποδογύρισαν και η Ferrari κατέληξε εκτός δρόμου, όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο Markus Krautli, 67 ετών, ήταν το ιδιοκτήτης της πολυεθνικής εταιρείας logistics Krautli και λάτρης των supercar, ενώ μοιραζόταν συχνά σχετικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Melissa Krautli, 63 ετών, εργαζόταν στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της ίδιας εταιρείας.
Οι δύο τους συμμετείχαν στο Sardinia Supercar Experience, μια ειδυλλιακή διαδρομή σε όλο το νησί της Μεσογείου.
Η Ινδή ηθοποιός Gayatri Joshi δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Vikas Oberoi ταξίδευαν με τη Lamborghini - και ήταν «απολύτως καλά». Η ίδια δήλωσε στα ινδικά μέσα ενημέρωσης: «Ο Vikas και εγώ βρισκόμαστε στην Ιταλία. Είχαμε ένα ατύχημα εδώ. Με τη βοήθεια του Θεού, είμαστε και οι δύο απολύτως καλά».
Παράλληλα, το ζευγάρι που επέβαινε στο αναποδογυρισμένο τροχόσπιτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Το δυστύχημα καταγράφηκε σε βίντεο από οδηγό που βρισκόταν πίσω από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τραγικό τροχαίο. Στο βίντεο διακρίνεται μια μπλε Lamborghini να προσπαθεί να προσπεράσει ένα μεγάλο λευκό τροχόσπιτο μπαίνοντας στην αντίθετη λωρίδα.
Στη συνέχεια, μια κόκκινη Ferrari επιταχύνει παράλληλα με την κινούμενη Lamborghini και τα δύο οχήματα ακουμπούν και χτυπούν το τροχόσπιτο. Η Ferrari βρέθηκε πίσω από το αναποδογυρισμένο φορτηγάκι και δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έπιασε φωτιά, εγκλωβίζοντας το άτυχο ζευγάρι μέσα σε αυτό.

Καθώς τα αυτοκίνητα συγκρούονται, η γυναίκα στο βίντεο ακούγεται να ουρλιάζει πριν ακουστεί ο τρομακτικός ήχος της σύγκρουσης. Η Lamborghini καταλήγει σε ένα χαντάκι, αλλά το ζευγάρι που βρίσκεται μέσα φαίνεται να κινείται στο τέλος του βίντεο λέγοντας στα αυτοκίνητα γύρω τους ότι είναι καλά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης