Τελευταία Νέα
Διεθνή

South China Morning Post: Η Ουκρανία αντιμετωπίζει μαζική λιποταξία λόγω των μεγάλων απωλειών

South China Morning Post: Η Ουκρανία αντιμετωπίζει μαζική λιποταξία λόγω των μεγάλων απωλειών
Η South China Morning Post τόνισε ότι το χαμηλό ηθικό οδηγεί σε μαζική λιποταξία
Η Ουκρανία αντιμετωπίζει μαζική λιποταξία λόγω των μεγάλων απωλειών και της κούρασης των στρατιωτών στο μέτωπο, αναφέρει η South China Morning Post.
«Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες αναφορές για συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα στρες και προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ οι Ουκρανοί στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων αρνούνται να πάνε στη μάχη».
Η South China Morning Post τόνισε ότι το χαμηλό ηθικό οδηγεί σε μαζική λιποταξία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αρχές Ιουνίου, οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες συλλάμβαναν έως και 20 λιποτάκτες την ημέρα. Οι υπηρεσίες μετανάστευσης της Ρουμανίας ανέφεραν ότι 6.200 άνδρες είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα με την Ουκρανία από την αρχή της σύγκρουσης.
Επίσης 20 χιλιάδες κατέφυγαν σε αυτή τη χώρα με επίσημες άδειες, αν και πολλές από αυτές είναι παράνομες.
Η South China Morning Post ανέφερε τις υψηλές απώλειες, την έλλειψη ανάπαυσης λόγω έλλειψης περιστροφών, καθώς και τη χαμηλή ακρίβεια βλημάτων και πυραύλων, που συχνά οδηγούν σε ατυχήματα, ως βασικούς λόγους για το θλιβερό ηθικό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η South China Morning Post πρόσθεσε ότι η Ουκρανία έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευμένου στρατού της και αναγκάζεται να βασίζεται σε κακώς εκπαιδευμένους νεοσύλλεκτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης