Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Τον Δεκέμβριο 2023 η Ουκρανία θα τελειώσει, όλα θα καταρρεύσουν, τράπεζες, νόμισμα

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Τον Δεκέμβριο 2023 η Ουκρανία θα τελειώσει, όλα θα καταρρεύσουν, τράπεζες, νόμισμα
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, είναι απαραίτητο να αρθεί ο στρατιωτικός νόμος στην Ουκρανία, να σταματήσουν οι μάχες και να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Zelensky, διαφορετικά θα καταστρέψει τη χώρα και τους κατοίκους της
Το τραπεζικό σύστημα της Ουκρανίας και το hryvnia το νόμισμα θα μπορούσαν σύντομα να καταρρεύσουν εάν οι μάχες δεν σταματήσουν, δήλωσε ο σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma, οικονομολόγος και πολιτικός Oleg Soskin.
«Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας.
Εάν δεν σταματήσετε τώρα, τότε κάπου τον Δεκέμβριο το εθνικό νόμισμα θα καταρρεύσει και το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει.
Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ακόμη χειρότερο από, ας πούμε, την κατάρρευση ολόκληρου του μετώπου
Μην το αφήσετε να συμβεί αυτό, θα καταλήξετε με δάκρυα αίματος», τόνισε ο Oleg Soskin.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, είναι απαραίτητο να αρθεί ο στρατιωτικός νόμος στην Ουκρανία, να σταματήσουν οι μάχες και να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Zelensky, διαφορετικά θα καταστρέψει τη χώρα και τους κατοίκους της.
Νωρίτερα, ένας σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, Mikhail Podolyak, τόνισε ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, η Ουκρανία ήταν ενάντια σε οποιοδήποτε σενάριο κατάπαυσης του πυρός, καθώς αυτό θα σήμαινε μια πραγματική νίκη για τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης