Τελευταία Νέα
Διεθνή

Abbas (Παλαιστινιακή Αρχή): Η κρίση στη Λωρίδα της Γάζας κινδυνεύει να εξελιχθεί σε παγκόσμια σύγκρουση

Abbas (Παλαιστινιακή Αρχή):  Η κρίση στη Λωρίδα της Γάζας κινδυνεύει να εξελιχθεί σε παγκόσμια σύγκρουση
Ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν, Abdullatif bin Rashid Al Zayani
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Mahmoud Abbas προειδοποίησε για τον κίνδυνο η τρέχουσα κρίση στη Λωρίδα της Γάζας να εξελιχθεί σε παγκόσμια σύγκρουση.
«Ο Πρόεδρος Abbas κατήγγειλε την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και το έδαφός τους, να βρίσκονται στη Λωρίδα της Γάζας, στη Δυτική Όχθη ή στην Ιερουσαλήμ», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων WAFA την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2023 μετά τη συνάντηση του Abbas με τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν, Abdullatif bin Rashid Al Zayani.
Τόνισε ότι «οι απαράδεκτες στρατιωτικές και δυναμικές λύσεις οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, η οποία δυνητικά μπορεί να εξελιχθεί σε περιφερειακή ή παγκόσμια σύγκρουση».
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος «ευχαρίστησε τις αραβικές χώρες και τους λαούς τους για την υποστήριξή τους στα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού και κάλεσε να τερματιστεί η επιθετικότητα του Ισραήλ».
Ο κορυφαίος διπλωμάτης του Μπαχρέιν μετέφερε το μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης του βασιλιά του Μπαχρέιν Hamad bin Isa Al Khalifa.
«Το Μπαχρέιν υποστηρίζει τον παλαιστινιακό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», είπε.

www.bankingnews

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης