Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σεξουαλικό σκάνδαλο με υπαλλήλους στη μεγαλύτερη φυλακή του Βελγίου – Το τζακούζι και τα «τυχερά μέσω κλήρωσης»

Σεξουαλικό σκάνδαλο με υπαλλήλους στη μεγαλύτερη φυλακή του Βελγίου – Το τζακούζι και τα «τυχερά μέσω κλήρωσης»
Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά 10 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, με το επιχείρημα ότι είχε μεγάλο τζακούζι
Τριγμούς προκαλεί στο Βέλγιο σεξουαλικό σκάνδαλο στη φυλακή Lantin, τη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο σκάνδαλο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, άνδρες και γυναίκες οι οποίοι συμμετείχαν σε ομαδικές συνευρέσεις εντός και εκτός της φυλακής. Επίσης, η ιστοσελίδα sudinfo, αναφέρει ότι στα ονόματα όσων σχετίζονται με την υπόθεση υπάρχει και αυτό μίας δημοτικής συμβούλου 30 ετών.
Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά 10 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, με το επιχείρημα ότι είχε μεγάλο τζακούζι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για την υπόθεση. Έξω από τη φυλακή έγιναν όργια, αλλά τουλάχιστον μία γυναίκα αξιωματούχος είχε επίσης σεξουαλική επαφή με συναδέλφους μέσα στη φυλακή.
Η Κεντρική Διοίκηση θέλει να μάθει, μεταξύ άλλων, γιατί έπρεπε να μάθουν για το σεξουαλικό σκάνδαλο το πρωί της Δευτέρας μέσω της γαλλόφωνης εφημερίδας Sudinfo.

Σεξουαλικά πάρτι στο τζακούζι

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, αρκετοί δεσμοφύλακες έκαναν τακτικά σεξουαλικά πάρτι. Αυτό συνέβη μεταξύ άλλων στο σπίτι του “Π”, ο οποίος είχε διαθέσιμο το τζακούζι του. Οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου δέκα φρουροί μεταξύ των οποίων τουλάχιστον τρεις γυναίκες, καθόρισαν ποιος θα έκανε σεξ με ποιον μέσω ενός είδους συστήματος λοταρίας.
Αρχικά δεν υπήρχε τίποτα κακό γιατί τα όργια γίνονταν ιδιωτικά και με ενήλικες. Αλλά μόλις ξεκίνησε το κουτσομπολιό μέσα στη φυλακή, σύντομα έγινε φανερό ότι τα πάρτι μερικές φορές συνεχίζονταν και μέσα στους τοίχους της φυλακής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης