Τελευταία Νέα
Διεθνή

To 70% των νέων ψηφοφόρων των Δημοκρατικών απορρίπτει την στήριξη του Ισραήλ από τη κυβέρνηση Biden

tags :
To 70% των νέων ψηφοφόρων των Δημοκρατικών απορρίπτει την στήριξη του Ισραήλ από τη κυβέρνηση Biden
Μόνο το 34% του συνόλου των ψηφοφόρων (και όλων των ηλικιών) εγκρίνει τους χειρισμούς του Biden στον πόλεμο Ισραήλ - Hamas, έναντι 56% που δηλώνουν ότι αποδοκιμάζουν
Το 70% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών ηλικίας 18-34 ετών αποδοκιμάζει τους χειρισμούς του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden σχετικά με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα, σύμφωνα με νέα παναμερικανική δημοσκόπηση του NBC News που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.
Μόνο το 34% του συνόλου των ψηφοφόρων (και όλων των ηλικιών) εγκρίνει τους χειρισμούς του Biden στον πόλεμο Ισραήλ - Hamas, έναντι 56% που δηλώνουν ότι αποδοκιμάζουν.
Το 51% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων δήλωσε ότι εγκρίνει τους χειρισμούς του Biden στον πόλεμο, έναντι των ανεξάρτητων (59%) και των Ρεπουμπλικάνων (69%) που δήλωσαν ότι δεν εγκρίνουν.
Το 51% των Δημοκρατικών πιστεύει ομοίως ότι το Ισραήλ έχει προχωρήσει πολύ μακριά, έναντι 27% που λέει ότι οι στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ είναι δικαιολογημένες.
Το 49% των Δημοκρατικών αντιτίθεται επιπλέον στην παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ.
Biden's Thanksgiving disaster: New poll shows Trump BEATING Biden in 2024 -  after voters say they disapprove of his handling of Israel crisis and after  confused appearance at APEC | Daily Mail Online
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης