Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Τα άρθρα του Borrell (ΕΕ) για την Ουκρανία θυμίζουν ταινίες σεξ του '70 - Καταλαβαίνω τι έβλεπε μικρός...

Zakharova (Ρωσία): Τα άρθρα του Borrell (ΕΕ) για την Ουκρανία θυμίζουν ταινίες σεξ του '70 - Καταλαβαίνω τι έβλεπε μικρός...
Η Maria Zakharova βλέπει ομοιότητες στον τίτλο άρθρου του Borrell και ερωτικής ταινίας της δεκαετίας του '70
Ομοιότητες ερωτικής ταινίας της δεκαετίας του ’70 με τίτλο άρθρου του ύπατου εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell «βλέπει» η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Telegram, η Ρωσίδα αξιωματούχος, ο τίτλος του άρθρου του Borrell «Στο μάτι του τυφώνα» θυμίζει ταινία για ενήλικες της δεκαετίας του 1970.
Το άρθρο «Στο μάτι του τυφώνα» μιλά για την ανάγκη να ενταχθεί η Ουκρανίας στην ΕΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας για το Κίεβο.
Ωστόσο, η Zakharova επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο αγγλικός τίτλος του άρθρου ουσιαστικά είναι ο τίτλος της ερωτικής ταινίας «El ojo del huracán», που γυρίστηκε στην πατρίδα του Borrell, την Ισπανία το 1971.
«Όταν η ταινία κυκλοφόρησε, ο Josep ήταν 24 ετών.
Καταλαβαίνω τι έβλεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε τόση απήχηση.
Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, μια νεαρή και πλούσια γυναίκα, η Ruth, αποφασίζει να χωρίσει τον σύζυγό της Michel, επειδή η ίδια ενδιαφέρθηκε για τον ερωτομανή Paul.
Μετά από αυτό, τη Ruth θέλουν να τη βιάσουν περιοδικά.
Τι σχέση έχει με αυτά η Ουκρανία;» διερωτήθη η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Σε κάθε περίπτωση, στις αρχές Νοεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη στην ΕΕ για την Ουκρανία και τη Μολδαβία.
Η επίσημη απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 14-15 Δεκεμβρίου.
Πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από όλα τα κράτη μέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης