Τελευταία Νέα
Διεθνή

Florian Philippot (Γάλλος Πολιτικός): Η Δύση να ξεχάσει τις πρακτικές του ΝΑΤΟ και να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ρωσία

Florian Philippot (Γάλλος Πολιτικός): Η Δύση να ξεχάσει τις πρακτικές του ΝΑΤΟ και να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ρωσία
"Ας κάνουμε διάλογο με τη Ρωσία, ας ξεχάσουμε τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky και ας βοηθήσουμε να θριαμβεύσει η ειρήνη!", ανέφερε ο Florian Philippot
Η Δύση πρέπει να σταματήσει να ακολουθεί το παράδειγμα του ΝΑΤΟ και να αρχίσει να αποκαθιστά τις σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Florian Philippot.
«Ας μην είμαστε αυτοί που πιστεύουν τους μύθους του ΝΑΤΟ και ας ξυπνήσουμε επιτέλους!
Ας κάνουμε διάλογο με τη Ρωσία, ας ξεχάσουμε τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky και ας βοηθήσουμε να θριαμβεύσει η ειρήνη!"
Επιπλέον, πρόσθεσε ο πολιτικός, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία θέλουν να επιστρέψουν στις ρωσικές αγορές το συντομότερο δυνατό.
Η εφημερίδα Bild ανέφερε πρόσφατα, επικαλούμενη έναν ανώνυμο αξιωματούχο, ότι η Αμερική και η Γερμανία σκοπεύουν να πιέσουν την Ουκρανία να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Όπως ανέφερε η Bild, σε περίπτωση αποτυχίας, αυτές οι χώρες έχουν κάποιου είδους Σχέδιο Β, το οποίο θα πρέπει να οδηγήσει σε παρόμοια αποτελέσματα.
Μιλάμε για τις «συμφωνίες του Μινσκ χωρίς συμφωνία»: περιλαμβάνουν πάγωμα της σύγκρουσης με καθιερωμένα οιονεί σύνορα, ενώ τα μέρη δεν θα υπογράψουν καμία συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης