Τελευταία Νέα
Διεθνή

Brownstone Institute: Ανησυχητικά υψηλό ποσοστό θανάτων από το εμβόλιο Covid της Pfizer στη Νέα Ζηλανδία

Brownstone Institute: Ανησυχητικά υψηλό ποσοστό θανάτων από το εμβόλιο Covid της Pfizer στη Νέα Ζηλανδία
Στην Invercargill, μια πόλη 50.000 κατοίκων σε ένα κέντρο εμβολιασμού 253 άνθρωποι πέθαναν σε συνολικό αριθμό εμβολιασμένων τους 837 - Ενας στους τρεις ανθρώπους που εμβολιάστηκαν σε αυτό το κέντρο είναι τώρα νεκροί
Αξιωματούχος - στατιστικολόγος της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Νέας Ζηλανδίας, αποκαλύπτει, υπό καθεστώς ανωνυμίας, πληροφορίες που, εάν αποδειχθούν στο σχεδόν 100% σωστές, θα καταρρίψουν κάθε αφήγημα ασφάλειας των εμβολίων mRNA για δεκαετίες στο μέλλον.
Ο καταγγέλλων συμμετείχε στην κατασκευή και εφαρμογή της βάσης δεδομένων, του συστήματος πληρωμών της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, ενός «συστήματος πληρωμής ανά δόση» που πλήρωνε τους παρόχους εμβολιασμού και στην ανάλυση δεδομένων.
Σε μια συνέντευξη με τη Νεοζηλανδή δημοσιογράφο και δικηγόρο Liz Gunn, και χρησιμοποιώντας το ψεύτικο όνομα «Winston Smith», ο στατιστικολόγος εξήγησε πως είχε παρατηρήσει αποκλίσεις σχεδόν αμέσως όταν το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία με ανθρώπους να πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα από το εμβόλιο.
(Σημ. οι περισσότεροι λάμβαναν το Pfizer)

Εξετάζοντας τα στοιχεία της κυβέρνησης, έψαξε για να εντοπίσει ημέρες κατά τις οποίες περισσότεροι από 120 άνθρωποι πέθαναν στη Νέα Ζηλανδία.
Οι ιστορικές κορυφές πάνω από αυτό το επίπεδο, όπως αποδεικνύει ο Smith, είναι σπάνιες.
Αυτή η κανονική κατανομή των θανάτων σε αυτό το επίπεδο, σπάνια ξεπερνιέται μόνο περιστασιακά ή για καταστροφικά γεγονότα, όπως ο σεισμός του 2011 στο Christchurch, οι πυροβολισμοί σε τζαμιά το 2019 ή μια ασυνήθιστα κακή περίοδος γρίπης.
Στη μικρή χώρα της Νέας Ζηλανδίας, τα ημερήσια επίπεδα θνησιμότητας που ξεπερνά τον αριθμό 120  θα μπορούσαν εύλογα να θεωρηθούν ως σήμα ενός συμβάντος καταστροφής που θα πρέπει να πυροδοτήσει δημόσια συζήτηση και διαμάχη.
Η Νέα Ζηλανδία είχε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη χειμερινή περίοδο γρίπης τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2019 και καμία ημέρα δεν ξεπέρασε το επίπεδο του σήματος κινδύνου το 2020.
1_471.JPG
Ωστόσο,

...τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021 ο Smith παρατήρησε 10 ημέρες όπου η θνησιμότητα υπερέβαινε το επίπεδο σήματος.

Αυτό θα μπορούσε να αποδοθεί είτε στον COVID-19 είτε στα εμβόλια.
Ωστόσο, δεν καταγράφηκαν περισσότεροι από λίγοι θάνατοι λόγω COVID-19 σε αυτήν τη χρονική περίοδο.
2_337.JPG
Αυτή η αύξηση των θανάτων συνέπεσε με την επέκταση της κυκλοφορίας του εμβολίου.
Η γονιδιακή θεραπεία mRNA προσφέρθηκε στο ευρύ κοινό, δύο εκατομμύρια άτομα από τον Ιούλιο του 2021 και μετά.
Ωστόσο, μέχρι τον Απρίλιο του 2022, όπως δηλώνει ο Smith «η κυκλοφορία του εμβολίου τίθεται σε πλήρη ισχύ.»
Οι αναμνηστικές ενέσεις είχαν κορυφωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022, το καλοκαίρι της Νέας Ζηλανδίας.
3_216.JPG
Τον Ιούνιο του 2022, το 50% όλων των ημερών ξεπέρασε το επίπεδο σήματος με τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας να κυμαίνονται το 2023.
Ο Smith στηρίζει τον ισχυρισμό του ότι τα δεδομένα του 2022 δεν θολώνονται από τους θανάτους COVID-19, καθώς οι θάνατοι από τον SARS-CoV-2 ήταν σχετικά σταθεροί το 2022, σπάνια ξεπερνώντας τους 30 θανάτους την ημέρα και μόνο μία φορά υπερβαίνοντας τους 50 θανάτους την ημέρα και που σχετίζονται με τον COVID-19 οι θάνατοι μειώνονται κατακόρυφα μετά από αυτή την ημερομηνία.
4_136.JPG
Ο Smith ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αυξήσεις στα απροσδόκητα ποσοστά θνησιμότητας σε λιγότερο κατοικημένες περιοχές εκτός των πρωτευουσών, πολύ περισσότερα από τα κανονικά ποσοστά.

Από τις είκοσι χειρότερες τοποθεσίες, οι επτά από αυτές εμφανίζονται στην πόλη Christchurch, μια πανεπιστημιακή πόλη με πληθυσμό 380.000 κατοίκων.
5_106.JPG
Ο Smith επέστησε την προσοχή σε ένα κέντρο εμβολιασμού στο Invercargill, μια πόλη 50.000 κατοίκων που ισχυρίζεται ότι είχε 253 θανάτους που σχετίζονται με τα εμβόλια, σε ένα συνολικό αριθμό εμβολιασμένων που έφτασε τους 837.
Ισχυρίζεται ότι «ένας στους τρεις ανθρώπους που εμβολιάστηκαν σε αυτό το κέντρο είναι τώρα νεκροί.
Τον Απρίλιο του 2022 τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αύξηση των μολύνσεων από τον Covid-19 στο Invercargill, αλλά όχι αντίστοιχο ποσοστό θνησιμότητας.
Οι άνθρωποι μπορεί να αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν αυτήν την περίοδο, γνωρίζοντας ότι ο ιός κυκλοφορούσε.
Ωστόσο, είναι εύλογο ότι μπορεί επίσης να έχουν εκτεθεί σε ένα «τριπλό χτύπημα» της καταστροφικής για την καρδιά και φλεγμονώδους πρωτεΐνης ακίδας μετά από ενέσεις, μετά από ενισχυτικές και τον ιό που κυκλοφορεί.

Κάποια κέντρα είχαν πολλούς θανάτους

Τα δεδομένα του Smith υποδηλώνουν ότι ορισμένοι χώροι εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών κέντρων, φαρμακείων και κατοικιών για ηλικιωμένους, είχαν εξαιρετικά υψηλούς αριθμούς θανάτων πάνω από 20% και μερικές φορές περισσότερο από 30% για έως και 800 ή 900 επιτόπιους εμβολιασμούς.
Ο Smith δεν είναι ξεκάθαρος σχετικά με το χρόνο μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου, υπολογίζει ότι μπορεί να είναι έως και δύο μήνες, αλλά είναι κατηγορηματικός ότι ακόμη και στα σπίτια, το ποσοστό θνησιμότητας ξεπέρασε την κανονική κατανομή για τους πολύ ηλικιωμένους.
Ο Smith υποπτεύεται ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τους αριθμούς παρτίδων και παρατυπίες στο εμβόλιο.

Ως βιολογικό φάρμακο, η γονιδιακή θεραπεία mRNA ήταν πάντα ευάλωτη σε ανωμαλίες και μόλυνση.

Ο Smith άλλαξε τους αριθμούς αναγνώρισης παρτίδας με το σχετικό ποσοστό θανάτων για να καταλήξει σε έναν αριθμό θανάτων και μια αναλογία θανάτων ανά παρτίδα. Οι δέκα πρώτες παρτίδες ήταν όλες Pfizer. (Σημείωση: Τα καθολικά αναγνωριστικά παρτίδας μπορούν να προέρχονται από το "Find My Batch".)
6_66.JPG
Οι εγγεγραμμένοι θάνατοι από εμβόλιο υποδηλώνουν επίσης ότι οι αριθμοί παρτίδων που χρησιμοποιήθηκαν αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από το εμβόλιο έως και 25% των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί.
Οι θάνατοι θα συγκεντρώνονταν επίσης σε συγκεκριμένες ημέρες, για παράδειγμα στο Invercargill, που συζητήθηκε παραπάνω, υπήρχαν δέκα ομάδες των 3-10 θανάτων την ημέρα και τέσσερις ομάδες των 21-30 θανάτων την ημέρα.
Ο Smith υποστηρίζει ότι «αυτό δεν είναι φυσικό, αυτό είναι ανθρωπογενές.»
Το σύστημα πληροφορικής του έχει εγγεγραμμένους 2,2 εκατομμύρια Νεοζηλανδούς και το φυσικό ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,75 και όλες οι ηλικίες είναι καταγεγραμμένες.
Ο Smith επιμένει ότι τα δεδομένα του δεν υποδηλώνουν τύχη ή κακή τύχη, αλλά αιτιότητα και δεν μίλησε νωρίτερα, γιατί ως επιστήμονας γνώριζε ότι χρειαζόταν ένα ισχυρό συνεπές μήνυμα προκειμένου να γίνουν αποδεκτά τα ευρήματά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης