Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Κανείς δεν μπορεί να μας θέσει όρους για συνομιλίες με την Ουκρανία – Ζουν σε ουτοπία οι ΗΠΑ

Ρωσία: Κανείς δεν μπορεί να μας θέσει όρους για συνομιλίες με την Ουκρανία – Ζουν σε ουτοπία οι ΗΠΑ
Δεν είναι σε θέση ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ουκρανία να υπαγορεύσουν όρους στη Ρωσία για διαπραγματεύσεις
Η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να προωθήσει οποιουσδήποτε όρους για συνομιλίες με τη Ρωσία, δήλωσε υψηλόβαθμος Ρώσος βουλευτής.
Ο Jonathan Feiner, κύριος αναπληρωτής βοηθός του Προέδρου των ΗΠΑ για την Εθνική Ασφάλεια δήλωσε νωρίτερα ότι η Ουάσινγκτον καταβάλλει προσπάθειες για να καθίσει η Ρωσία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης μέχρι το τέλος του επόμενου έτους υπό συνθήκες ευνοϊκές για το Κίεβο.
«Ο κύριος αναπληρωτής σύμβουλος των ΗΠΑ για την Εθνική Ασφάλεια δεν μπορεί να υπαγορεύσει όρους για συνομιλίες με την Ουκρανία στη Ρωσία.
Πολύ περισσότερο που το Κίεβο δεν είναι σε θέση να προωθήσει τους δικούς του όρους για διαπραγματεύσεις.
Θα ήταν ουτοπία να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η θέση μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο για τον ουκρανικό στρατό έως το 2024.
Μάλλον το αντίθετο», δήλωσε ο Leonid Slutsky επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή του κοινοβουλίου) και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας. (LDPR).
Υπενθύμισε τις επανειλημμένες δηλώσεις της Ρωσίας ότι δεν απορρίπτει τις συνομιλίεςαλλά μόνο αφού επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης - η αποναζιστικοποίηση και η αποστρατιωτικοποίηση του καθεστώτος του Κιέβου - και λαμβάνοντας δεόντως υπόψη το γεγονός ότι νέα εδάφη αποτελούν πλέον μέρος της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης