Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφόρητες πιέσεις στους Ουκρανούς: Απανωτές εκρήξεις στο αεροδρόμιο Starokonstantinov και στις περιοχές Kharkov, Kirovograd

Αφόρητες πιέσεις στους Ουκρανούς: Απανωτές εκρήξεις στο αεροδρόμιο Starokonstantinov και στις περιοχές Kharkov, Kirovograd
Οι νυχτερινές επιθέσεις με χρήση ρωσικών drones και πυραύλων έχουν ενταθεί στο μέτωπο 
Συνεχίζονται οι καθημερινές επιδρομές σε στρατιωτικούς στόχους σε ουκρανικό έδαφος από τους Ρώσους με την πίεση να εντείνεται για τους Ουκρανούς που δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις.
Συγκεκριμένα, οι νυχτερινές επιθέσεις με χρήση ρωσικών drones και πυραύλων έχουν ενταθεί, πλήττοντας στρατιωτικούς στόχους, μεταξύ άλλων στο Χάρκοβο και την ευρύτερη περιοχή.
Αναφέρεται ότι οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια βιομηχανικών επιχειρήσεων στο Χάρκοβο που ασχολούνται με την επισκευή και την αποκατάσταση στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς και εν μέρει στην παραγωγή τους. Επιπλέον, τα πλήγματα στόχευαν αποθήκες με πυρομαχικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU).
Οι συγκεκριμένες αποθήκες ήταν πηγή προμηθειών όπλων και πυρομαχικών στο τμήμα Kupyansky της γραμμής επαφής μάχης.
Ως μέρος αυτών των επιθέσεων, χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο drones, προσελκύοντας τη δραστηριότητα της ουκρανικής αεράμυνας (αεράμυνα) και βαλλιστικούς πυραύλους (πιθανώς, μιλάμε για το σύστημα τακτικών πυραύλων Iskander).
Εκρήξεις καταγράφηκαν στην περιοχή Χάρκοβο του Κιέβου και σε στρατιωτική εγκατάσταση στο Chuguev, η οποία είναι στρατηγικής σημασίας ως κόμβος επιμελητείας για τη μεταφορά στρατευμάτων στο Kupyansk.
Αναφέρεται επίσης ότι υπέστησαν ζημιές αντικείμενα στην περιοχή Chernigov, όπου βρισκόταν προσωπικό αλλά και στρατιωτικός εξοπλισμός.
Επίθεση από drones καμικάζι τύπου Geran-2 δέχθηκε και το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov, στην περιοχή Khmelnitsky. Αυτή η επαναλαμβανόμενη επίθεση στο αεροδρόμιο δείχνει συνεχιζόμενη πίεση στη στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης