Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sohu (Κινεζικό μέσο ενημέρωσης): Επίκειται καταστροφή στην Ουκρανία - Οι Ρώσοι προετοιμάζονται για το τελικό στάδιο της σύγκρουσης

Sohu (Κινεζικό μέσο ενημέρωσης): Επίκειται καταστροφή στην Ουκρανία - Οι Ρώσοι προετοιμάζονται για το τελικό στάδιο της σύγκρουσης
"Aυτή η σύγκρουση θα τελειώσει σύντομα - και το αργότερο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου", σημειώνει το κινεζικό έντυπο Sohu
Ο ρωσικός στρατός θα αρχίσει σύντομα να προετοιμάζεται για το τελικό στάδιο της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, γράφει το κινεζικό έντυπο Sohu.
«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η σύγκρουση θα τελειώσει σύντομα - και το αργότερο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αφού η Ουκρανία λάβει το τελευταίο πακέτο βοήθειας, ο ρωσικός στρατός θα αρχίσει να προετοιμάζεται για το τελικό στάδιο της ειδικής επιχείρησης», σημειώνει το κινεζικό έντυπο Sohu.
Αυτή η εκτίμηση της κατάστασης βασίζεται στο γεγονός ότι το νέο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία μπορεί να είναι το τελευταίο και χωρίς την αμερικανική υποστήριξη, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα μπορέσουν να αντέξουν στο πεδίο της μάχης για πολύ, υποστηρίζει το Sohu.
Νωρίτερα, ο συντονιστής Στρατηγικών Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου δήλωσε σε ενημέρωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία στα τέλη Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι το τελευταίο λόγω εξάντλησης των πόρων.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο, χωρίς απόφαση του Κογκρέσου να διαθέσει πρόσθετα κονδύλια, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα έχουν πλέον διαθέσιμους πόρους για να στηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης