Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστικό περιστατικό στη Florida: Ένας 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδερφή του μετά από καβγά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Σοκαριστικό περιστατικό στη Florida: Ένας 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδερφή του μετά από καβγά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα
Η Abrielle Baldwin, 23 ετών, πυροβολήθηκε στο στήθος από τον αδερφό της
Στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών δύο έφηβοι αδελφοί συνελήφθησαν μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό της αδερφής τους, κατά τη διάρκεια καβγά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα.
Η Abrielle Baldwin, 23 ετών, πυροβολήθηκε στο στήθος από τον αδερφό της, ενώ είχε τον 10 μηνών γιο της σε καρότσι, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της Florida.
Όμως το σοκαριστικό περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθησαν και πυροβολισμοί μεταξύ των δύο μικρότερων αδερφών, αμφότεροι με τα δικά τους όπλα.
Το γραφείο του Σερίφη έκανε γνωστό ότι οι πυροβολισμοί ακολούθησαν μια διαμάχη για το ποιος πήρε τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δώρα.
Μάλιστα, ο σερίφης Bob Guaktieri δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο μεγαλύτερος έφηβος, ο οποίος είναι 15 ετών, προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο και πέταξε το όπλο του.
Ο μικρότερος αδελφός, ένας 14χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και θα τεθεί υπό κράτηση όταν λάβει εξιτήριο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι τοπικοί εισαγγελείς θα επανεξετάσουν την υπόθεση και θα αποφασίσουν εάν θα τον κατηγορήσουν ως ενήλικα για τη δολοφονία της αδερφής του, πρόσθεσε ο σερίφης Gualtieri.
Σημειώνεται πως η 23χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η μητέρα των δύο παιδιών υπέστη εσωτερική αιμορραγία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ωστόσο το μωρό της δεν έπαθε τίποτα.
Ο 15χρονος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και παραποίηση στοιχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης