Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια αισθητή απουσία: Γιατί λείπει η Melania από την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των Trump;

Μια αισθητή απουσία: Γιατί λείπει η Melania από την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των Trump;
Η εφημερίδα Post αποκάλυψε ότι η 53χρονη Melania βρισκόταν με την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο
Μία έκπληξη περίμενε όσους είδαν την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας του Donald Trump, καθώς απουσίαζε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Melania.
Η φωτογραφία, την οποία ανέβασε στα social media η αρραβωνιαστικιά του Donald Trump Junior έδειχνε τον πρώην πρόεδρο χαμογελαστό και πλαισιωμένο από τα περισσότερα από τα παιδιά του - συμπεριλαμβανομένου του πανύψηλου 17χρονου γιου του, Baron, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Melania.
Ο πατέρας της Melania συμμετείχε στο οικογενειακό πορτρέτο.
Εύλογο ήταν λοιπόν όσοι την είδαν να αναρωτηθούν. Πού βρίσκεται η σύζυγος;
Ο εκπρόσωπός της αρκέστηκε να απαντήσει ότι «η Melania φρόντιζε ένα οικογενειακό θέμα την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία».
Η εφημερίδα Post ωστόσο αποκάλυψε ότι η 53χρονη Melania βρισκόταν με την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο, όταν έγινε η φωτογράφηση στην έπαυλη Mar-a-Lago.
«Η Melania ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της» διευκρίνισε πηγή από το περιβάλλον της κυρίας Τραμπ στο Fox News Digital. «Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της».
Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Trump που ήταν στην οικογενειακή φωτογραφία ήταν ο Don Jr. και ο Guilfoyle, η Ivanka Trump, ο σύζυγός της Jared Kushner και τα τρία τους παιδιά καθώς και η Tiffany Trump και ο σύζυγός της Michael Boulos.
Ο άλλος γιος του Trump, ο Errick, και η σύζυγός του δεν συμμετείχαν στη φωτογράφηση.
Η απουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά τις πληροφορίες ότι η Melania σχεδιάζει να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της το 2024, καθώς ο σύζυγός της θέλει να βάλει ξανά υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης