Τελευταία Νέα
Διεθνή

The Daily Express: Το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας έχει αποτύχει παταγωδώς στην απόκρουση επιθέσεων με πυραύλους και drone

The Daily Express: Το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας έχει αποτύχει παταγωδώς στην απόκρουση επιθέσεων με πυραύλους και drone
Η κατάσταση περιπλέκεται από την αδυναμία της Ουκρανίας να παράσχει επαρκή αντίμετρα λόγω του περιορισμένου αριθμού συστημάτων αεράμυνας αλλά και της υψηλής έντασης των επιθέσεων
Δημοσίευμα στο βρετανικό πρακτορείο, The Daily Express αναφέρει ότι το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνεχείς πυραυλικές επιθέσεις και επιθέσεις από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία.
Η αύξηση της έντασης των πυραυλικών επιδρομών από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θέτει σε κίνδυνο την πλήρη απενεργοποίηση της ουκρανικής αεράμυνας.
Οι αναλυτές σημειώνουν ότι ο ρωσικός στρατός έχει σημαντική υπεροχή στην εκτόξευση πυραύλων και επιθέσεων με drone εναντίον στόχων σε ουκρανικό έδαφος.
Ογκώδεις πυραυλικές επιδρομές από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις υπερφορτώνουν το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας, το οποίο ήδη υπολειτουργεί στο όριο των δυνατοτήτων του.
Βρετανοί αναλυτές επισημαίνουν ότι ο ρωσικός στρατός εντοπίζει τρωτά σημεία στο ουκρανικό σύστημα αεράμυνας.
Ο περιορισμένος αριθμός αντιαεροπορικών πυραύλων και συστημάτων της ουκρανικής αεράμυνας δεν τους επιτρέπει να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά όλους τους πυραύλους και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από τη ρωσική πλευρά.
Η κατάσταση περιπλέκεται από την αδυναμία της Ουκρανίας να παράσχει επαρκή αντίμετρα λόγω του περιορισμένου αριθμού συστημάτων αεράμυνας αλλά και της υψηλής έντασης των επιθέσεων της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης