![Μακροπρόθεσμη στήριξη στην Ουκρανία υποσχέθηκε ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Stephane Sejourne](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/32801be10ee187ad777b4677652f2858_XL.jpg)
Γάλλοι αξιωματούχοι θα πραγματοποιήσουν πολλές επισκέψεις στο Κίεβο για να αξιολογήσουν τις τρέχουσες ανάγκες της Ουκρανίας
«Ήρθα εδώ για να σας ενημερώσω ότι η Γαλλία θα συνεχίσει να παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη στην Ουκρανία στους οικονομικούς, στρατιωτικούς και ανθρωπιστικούς τομείς», είπε ο Sejourne.
Είπε επίσης ότι Γάλλοι αξιωματούχοι θα πραγματοποιήσουν πολλές επισκέψεις στο Κίεβο για να αξιολογήσουν τις τρέχουσες ανάγκες της Ουκρανίας.
Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη (11/1), δύο ημέρες μετά τον διορισμό του 34χρονου Gabriel Attal ως πρωθυπουργού.
Σε μία από τις βασικές αλλαγές, ο Sejourne ανέλαβε τη θέση του υπουργού Εξωτερικών από την Catherine Colonna.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών