Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύναμη ισχύος από Ρωσία - Μαζί με την Ουκρανία, αποστρατιωτικοποιούμε και το ΝΑΤΟ

Δύναμη ισχύος από Ρωσία - Μαζί με την Ουκρανία, αποστρατιωτικοποιούμε και το ΝΑΤΟ
Πάνω από 400 δορυφόροι του ΝΑΤΟ προσπαθούν να «διαβάσουν» τις κινήσεις της Ρωσίας
Η Ρωσία με την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση δεν αποστρατιωτικοποιεί μόνο την Ουκρανία αλλά και ολόκληρο το ΝΑΤΟ υποστήριξε ο Andrei Ilnitsky, σύμβουλος του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu.
Σε δηλώσεις του στο περιοδικό «International Affairs» o Ilnitsky υποστήριξε ότι δεν είναι υπερβολικό να ισχυριστεί ότι σε γενικές γραμμές, «η Ρωσία δεν ασχολείται μόνο με την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας αλλά και ολόκληρου του ΝΑΤΟ».
«Στην πραγματικότητα τώρα γίνεται αντιληπτό, ότι παρά το γεγονός ότι έναν χρόνο νωρίτερα οι Αμερικάνοι και οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ είχαν ανακοινώσει ότι θα παρείχαν στην Ουκρανία ένα με τρία εκατομμύρια οβίδες ετησίως, δεν κατάφεραν να πιάσουν αυτόν τον στόχο.
Η παραγωγή, οι αλυσίδες, οι προμήθειες έχουν καταστραφεί.
Η στρατιωτική βιομηχανία των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να παράξει «ζωτικής σημασίας» πράγματα.
Σε αντίθεση με εμάς» υποστήριξε ο Ilnitsky, αναφέροντας πως η στρατιωτική διοίκηση της Ρωσίας έχει φτάσει στο σημείο εκείνο που για να αποφασίσει τι πρέπει να παραχθεί, γνωρίζει που θα παραχθούν, τι χαρακτηριστικά θα έχουν, πότε θα δοθούν στο στράτευμα και πόσο έτοιμο είναι το στρατιωτικό προσωπικό να τα χρησιμοποιήσει.

Πάνω από 400 δορυφόροι κατά της Ρωσίας

Ο Ilnitsky υποστήριξε πως περισσότεροι από 400 δορυφόροι του ΝΑΤΟ «εργάζονται» εναντίον της Ρωσίας κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Όπως είπε, μόνοι 70 από αυτούς είναι επίσημα στρατιωτικοί καθώς οι υπόλοιποι είναι εμπορικοί.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης