Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Η οικονομία «καίγεται» και ο καγκελάριος Scholz... ψάχνει για σεφ

Γερμανία: Η οικονομία «καίγεται» και ο καγκελάριος Scholz... ψάχνει για σεφ
Μάλλον δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να εστιάσει ο Γερμανός καγκελάριος στα γκουρμέ
Σχετικά Άρθρα
Επαγγελματία μάγειρα αναζητεί για πρόσληψη η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία στο Βερολίνο για την γαστριμαργική εξυπηρέτηση του καγκελάριου Olaf Scholz, από γεύματα εργασίας έως τις κρατικές δεξιώσεις, σύμφωνα με όσα γράφει η «Taz».
Αυτή η θέση εργασίας δεν εμπεριέχει κάτι το κατακριτέο, ωστόσο έρχεται σε μία περίοδο που ο Olaf Scholz δέχεται πιέσεις από παντού για να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.
Τα προαπαιτούμενα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι μάγειρες στην καγκελαρία είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της επαγγελματικής κατάρτισης ως σεφ στην πολυτελή γαστρονομία και αρκετά χρόνια σχετικής εργασίας. Επιπλέον, απαιτείται «καλή γενική μόρφωση και ενδιαφέρον για την πολιτική» καθώς και διακριτικότητα. Η θέση εργασίας είναι προσωρινή, καθώς θα αντικαταστήσουν τον απερχόμενο σεφ που πήρε γονική άδεια μέχρι το τέλος του 2025.
Τί θα κάνει ο/η τυχερός/ή που θα προσληφθεί; Θα ετοιμάζει κρύα και ζεστά πιάτα και θα καταρτίζει το μενού για επίσημα γεύματα ,«λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία και την ποικιλία καθώς και τα εποχιακά χαρακτηριστικά».
Επίσης, πρέπει να μάθει να μαγειρεύει καλά το αγαπημένο φαγητό του Olaf Scholz, τους γερμανικούς κεφτέδες «Königsberger Klopse» που παρασκευάζονται από μοσχαρίσιο, βοδινό και χοιρινό κιμά, μαζί με μικρή ποσότητα αντζούγιες ψιλοκομμένα κρεμμύδια, ψωμί, αυγά και μπαχαρικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης