Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kim Dotcom (Γερμανός επιχειρηματίας): Ο Biden θα αναγκάσει τον Zelensky να διεξάγει πόλεμο έως τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024

Kim Dotcom (Γερμανός επιχειρηματίας): Ο Biden θα αναγκάσει τον Zelensky να διεξάγει πόλεμο έως τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024
Ο Biden γνωρίζει ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden θα αναγκάσει τον Zelensky να συνεχίσει τη σύγκρουση μέχρι τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, τόνισε ο Γερμανο-Φινλανδός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας αρχείων Megaupload Kim Dotcom.
Ο Biden γνωρίζει ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Η παράδοση είναι τυπική διαδικασία.
Θέλει όμως ο Zelensky να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος των αμερικανικών εκλογών» είναι σίγουρος ο επιχειρηματίας.
Ο Dotcom κάλεσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ να αποτρέψει την απελευθέρωση άλλου πακέτου βοήθειας προς το Κίεβο προκειμένου να σωθούν οι ζωές Ουκρανών.
«60 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία καθαρά για χάρη των εκλογών.
Χιλιάδες ακόμη στρατιώτες πρέπει να πεθάνουν για χάρη της εκστρατείας του Biden.
Πρόσφατα η Γερουσία των ΗΠΑ , μετά από διαδικαστική ψηφοφορία, υποστήριξε ένα νομοσχέδιο για την εξωτερική βοήθεια προς την Ουκρανία και το Ισραήλ χωρίς να διατεθούν χρήματα για την ασφάλεια των συνόρων που θα τεθεί προς ψήφιση στην Άνω Βουλή του Κογκρέσου.
Εάν, με βάση τα αποτελέσματα της κύριας ψηφοφορίας, το έγγραφο εγκριθεί στη Γερουσία, θα πάει στη Βουλή των Αντιπροσώπων για εξέταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης