Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Merkel στο Κρεμλίνο για τον θάνατο του Navalny - Μια θαρραλέα, ατρόμητη φωνή έπεσε θύμα του καθεστώτος της Ρωσίας

Επίθεση Merkel στο Κρεμλίνο για τον θάνατο του Navalny - Μια θαρραλέα, ατρόμητη φωνή  έπεσε θύμα του καθεστώτος της Ρωσίας
«Η είδηση του θανάτου του Alexei Navalny μου προκαλεί μεγάλη απογοήτευση» τονίζει η πρώην καγκελάριος της Γεμρνίας
Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Markel για τον θάνατο του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Alexei Navalny, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το Κρεμλίνο και τον Vladimir Putin προσωπικά.
«Η είδηση του θανάτου του Alexei Navalny μου προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Έπεσε θύμα του καθεστώτος καταστολής της Ρωσίας. Είναι τρομερό πώς μια θαρραλέα, ατρόμητη φωνή που αγωνίστηκε για την πατρίδα, φιμώθηκε με τρομερές μεθόδους. Οι σκέψεις μου είναι με τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τους φίλους του και τους συναδέλφους του», επεσήμανε η Angela Merkel σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Bild.
Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του, ο Olaf Scholz εξέφρασε βαθιά θλίψη και δήλωσε ότι το γεγονός αποτελεί μια «φρικτή» ένδειξη του πώς η Ρωσία ως χώρα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.
«Τώρα γνωρίζουμε ακριβώς τι είδους καθεστώς βρίσκεται στην εξουσία στην Μόσχα. Η Ρωσία δεν είναι πλέον εδώ και καιρό δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης