Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Fake news ότι η Ρωσία σχεδιάζει πυρηνικά όπλα στο διάστημα

Putin: Fake news ότι η Ρωσία σχεδιάζει πυρηνικά όπλα στο διάστημα
Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στο διάστημα
Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στο διάστημα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Εσείς και εγώ έχουμε ήδη συζητήσει τις ψευδείς ειδήσεις ορισμένων δυτικών αξιωματούχων ότι δήθεν σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε πυρηνικά όπλα στο διάστημα.
Λέω υποτίθεται, διότι δεν έχουμε τέτοια σχέδια, όπως έχω ήδη πει και όπως γνωρίζουμε καλά», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Στο επίκεντρο το διάστημα

Ωστόσο, τα διαστημικά ζητήματα και οι προσπάθειες για την εξουδετέρωση των απειλών που μπορεί να εμφανιστούν στη διαστημική σφαίρα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης, συνέχισε ο Putin,  πριν δώσει τον λόγο στον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Sergey Shoigu.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Ρώσος πρωθυπουργός Mikhail Mishustin, οι πρόεδροι της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, της Κρατικής Δούμας, και του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ή αλλιώς της άνω βουλής, Vyacheslav Volodin και Valentina Matviyenko αντίστοιχα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) Alexander Bortnikov, ο επικεφαλής της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) Sergey Naryshkin και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης